Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan tudhatjuk meg hogy ki...

Honnan tudhatjuk meg hogy ki törölt az ismerősei körül facebookon?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 14:04
 1/7 A kérdező kommentje:
*közül
2012. febr. 3. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Saját adatlapod,ismerőseid.Ha nem látod ott akit keresel,akkor törölt az ismerősei közül.
2012. febr. 3. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát kösz azért de nem véletlen kérdeztem, idáig én is eljutottam... csak adatlapomon eggyel kevesebb ismerőst mutat mint eddig. Lehet nem is fontos személy azért nem találom, de azért kíváncsi vagyok.
2012. febr. 3. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a gondom, ritkán látott ismerősöknél az lenne a feltűnő ha megjelenne az ismerősök közt, az nem feltűnő ha egyszer csak nincs ott.
2012. febr. 3. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Rá kell keresni az illetőre név szerint, ha nem találod, de biztos vagy benne, hogy fent volt facebook- on, akkor törölt. Máshogy nem tudod meg.
2012. febr. 3. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nem vettetek meg eszre azt hogy egyik nap eggyel kevesebb masnapra meg megint ugyanannyi? Van amikor valaki inaktivalja magat igy eltunik az ismeroseid kozul, de mikor megint aktivalja magat akkor ismet megjelenik. ez is elofordulhat. volt mar ugy hogy en is inaktivaltam magam, mert nem akartam hogy egy darabig lassanak...
2012. febr. 3. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
tényleg, az inaktiváltak is eltűnnek
2012. febr. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!