Tudtok nekem ajánlani valami nagyon jó könyvet? 18/L
Patrick Rothfuss: A szél neve
már ha szereted a fantasyt. Mondjuk mondhatnék szakácskönyvet is, én azt is úgy olvasom, mint a fantasyt, amikor a végére érek azzal teszem le, hogy "Szép-szép, de ez soha nem valósul meg!" :)
Attól függ, hogy milyen könyvet szeretnél. :)
Ha nem zavar, hogy kicsit megbotránkoztató, akkor Stephen Fry könyveit tudom ajánlani. Eddig kettőt olvastam (Hazudozó és A víziló), és elkezdtem a harmadikat.
Esetleg a Galaxis útikalauz stopposoknak? Most ezt olvasom, nagyon jó. :D
Esetleg Darren Shan. A démonos könyvei nagyon véresek, de szeretem őket, meg van "felnőttebb" regénye is, azokból egyet olvastam (A holtak vonulása), ez ilyen krimis-misztikus, de nem félelmetes.
Ha szereted a kicsit varázslatosabb, meseszerű történetekeket, akkor Cornelia Funke könyvei, a Tintaszív trilógia.
Komoly, elég lehangoló, de nagyon jó Lois Lowry-tól Az emlékek őre.
Nem tudom, mennyire tudsz angolul. Ha viszonylag jól megy, akkor Haruki Murakamitól olvasd el az After Darkot. Vagy... Tsutsuitól a Paprikát, ami ilyen sci-fi, kalandos könyv, aztán... aranyos, humoros "mese" Diana Wynne Jones-tól a Howl's Moving Castle.
Remélem tudtam olyat mondani, ami érdekel. :)
Stephen King - A búra alatt.
Ezt szerintem elég sok helyen megtalálhatod, nem olyan régen adták ki.
A klasszikusok jók.
Pl Orwell 1984 (eléggé aktuális), Állatfarm
Rejtő Jenő könyvei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!