Milyen a XVI. kerület Budapesten?
én rákosszentmihályon laktam két évig. a filmstúdió mellett. rengeteg a zöld, de sztem budapest legrosszabb buszait küldik arra, sokszor lerobbantak, vagy folyott a fékolaj, és meg kellett állni. egy-egy utcában sokáig nem volt közútvilágítás.
inkább átköltöztem zuglóba...
Én is laktam ott, igaz gyerek vagyok úgyhogy nem tudok olyan sok mindent elmondani.
Olyan környéken voltam, hogy egy busszal bent volt az Örs Vezér terén, és nekem teljesen biztonságosnak tűnt akkor, mint ahol most lakom. Persze ez változó, környékfüggő.
De nekem nagyon bejött. Nem szeretem a belvárost.
astoria 50-60 perc? hát, akkor ennyi erővel nagytéténybe is költözhetne a kedves kérdező, mert innen sem kevesebb, sok a zöldterület, és itt még a volvo busz is tiszteletét teszi! :p jah, hát van családiház, lakótelep, meg a campona. ja, és 2 szobás lakást lehet kapni 11-12 milláért.
de aki nem akarja a fél életét buszon tölteni, annak eszébe se jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!