Ez milyen barátság szerintetek?
egy oldalú, ő nem tekint téged barátnak csak ismerősnek, legalábbis én ezt így látom.
ha valaki barátnak tekintek, akkor az ne jelentsen számomra nehézséget, hogy beszéljek vele, illetve meghallgassam őt.
Hát ideje ráébredned...és elfogadnod.. amit már ugyan te is tudsz, csak még nem akarod elfogadni...EZ sajna nem barátság... ugy látom nyűg vagy számára..
Szerintem hagyd a fenébe az ilyen "barátokat"...
Jobbat érdemelsz!
Sajnos semmilyen barátnö az ilyen. Ö nagyon elhanyagol, te meg csak várod hogy mikor ér rá téged meghallgatni. Én ugyanebben a szituban vagyok. 20 (!) éves barátságom, a hitt legjobb barátnömmel romokban hever, pontosan úgy vagyok én is mint te. Hívom, nem veszi fel , talán egy hét múlva(amikor unatkozik) eszébe jut hogy én is vagyok..:((Szerintem hagyjuk az ilyen barátnöt, sajnos nem érdemlik meg hogy emésszük magunkat miattuk...keressünk új barátnöt!!
38 N
Na igen vannak ilyen barátok. Nekem is volt.
Mindig én mentem hozzá, volt olyan érzésem néha, hogy letagadtatja magát.
Gyerekkori barátnők voltunk, sok mindent csináltunk együtt, sosem éreztette, hogy nyűg vagyok csak nekem lett elegem abból, hogy rajtam állt a barátságunk. Csak akkor jött amikor neki volt baja.
Egyszer eldöntöttem nem megyek többet meglátjuk mikor szánja rá magát.
Innentől kezdve kb. kétszer láttuk egymást egy évben persze amikor gondja volt. Aztán már nem is keresett. Néhány év múlva jött egy meghívó az esküvőjére.
Kend a hajadra-gondoltam.
Küldtem egy dísztáviratot. Felhívott megköszönte, hogy egyedül én vettem a fáradságot, hogy gondoltam rá azok közül akik nem mentek el.
Gondoltam azokkal is ennyit törődhettél.
Vegyen a fene csóróként ajándékot tízezrekért csak azért, hogy utána megint eltűnjön a színről.
Így is lett ez volt az utolsó beszélgetésünk.
Több, mint tizenöt éve nem tudok róla.
Vannak más barátnőim.
A gyerekkori barátságok nem mindig tartanak örökké ne konyulj le. Lesznek mások, érettebbek.
Igen, asszimmetrikus a viszony. Neked sokkal nagyobb igényed van a kapcsolattartásra. Attól még lehet, hogy barátnőjének tart, csak lehet, hogy túl intenzív neki a napi egy óra beszélgetés.
Nemcsak az van egy kapcsolatban, hogy barátság igen vagy nem, hanem mindenféle fajta és intenzitású és intimitású barátság van ám....
Azt esetleg gondold végig, hogy ha beszéltek, ki mennyit beszél. Hogy kb. egyensúlyban van-e, hogy ki mennyit akar elmondani. Amiatt is behúzhatja valaki a féket, ha a másik túl sok mindent áraszt rá, és ő meg nem bír elmondani semmit, mert mindig csak a másikról van szó.
Vagy pedig egész egyszerűen nincs igénye arra, hogy MINDENT nálad reagáljon le, ami történik vele. Talán magában akarja tartani, talán van más, aki közelebb áll hozzá (barát, barátnő, testvér).
A minden nap veszélés azért egy NAGYON intenzív kapcsolat, nem mindenki akarja ám ezt...
Ne mondd fel vele a barátságot. Minden kapcsolatot tanulunk. Mindannyian. Egész végig. És egyik barátság sem olyan, mint a másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!