Miért van az, hogy a lányok idősebbnek, a fiúk pedig fiatalabbnak néznek ki 15-25 éves kor között mint régebben, mondjuk 20 évvel ezelőtt?
Szerintem mindegyikük fiatalabbnak néz ki.
Nem is régen néztem az első szépségkirálynő választást, 85-ben volt, azt hiszem.
És minden lány úgy néz ki ott, mint az érett nők, pedig 19-20 éves kor körül vannak átlagban.
A nyertes lány 16 éves volt, és egy érett, szép nő, és az össze többi lány is.
Idősebbnek néznek ki, mint az én korosztályom, és nem csak a frizura, meg a smink teszi, de még az arcuk, alakjuk, viselkedésük is más. Érett, felnőtt, nőies.
Szerintem lányok is, fiúk is fiatalabbnak tűnnek manapság.
Öcsém 24 évesen úgy néz ki, mint egy 15 éves fejletlen testű tini...rettentően fél az elhízástól, ezért alig eszik, válogatós, ő így érzi magát jól. Ezért is kezelik még kkisgyerekként a szüleim. Furcsa.
Sok tinilánynak meg rettentő kiélt feje van, agyonfestett haj, tonnanyi smink...csak azt felejtik el, hogy ezek károsítják a bőrüket, a hajukat és majd 25-30 évesen kapnak észbe.
azért mert a fiúk önmaguk maradnak többnyire, ami a lányokról nem mondható el. gimi elsőbe már úgy mennek a kislányok h magassarkú, kis válltáska (tanszer nem kéne?), smink, vakolat, festett körmök/műköröm, mintha pletyizni mennének egy párizsi kis kávéházba egy divatbemutató előtt a sznob barátnőjeikkel.
a fiúk nem akarnak 13 évesen férfinak tűnni.
Én 21 vagyok, és rendszeresen 15-16 évesnek néznek. Lehet azért, mert ritkán sminkelek.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!