Pécsen punk találkozási helyet ismer valaki?
Figyelt kérdés
15 éves punkcsaj vok, és társaságot keresek, de egyszerűen ezek eltűntek! Néha koncerten találkozok eggye-kettővel, de azon kívül semmi. Nincs valami állandó törzshely? Rockkocsma, stb? Előre is köszi!2012. jan. 27. 19:02
1/3 anonim válasza:
Infernoba szoktak járni, bár szerintem Pécsen már nincsenek igazán punkok. A mostani harmincasok tudnának mesélni, hogy régen mekkora élet volt, de ez már nekem is csak valami legenda volt anno :) Amikor én voltam 15 éves, még volt valamiféle élet ilyen téren, de már az sincs igazán. Na hát ez is úgy 10 éve volt. Én néha el szoktam menni ilyen punk koncertekre a régi haveri társasággal, de kinézetre már egyikünkről sem mondanád azt, hogy ott bárki is punk lenne :)
2/3 anonim válasza:
Inferno, jobb időben Szent István tér (szit), koncerteken ZION-ban. Ilyen hogy törzshely nagyon nincs. Ált a baráti társaságok összebeszélnek aztán találkoznak egy kocsmában, vagy garázsbulit tartanak valahol. Szerintem koncerten ismerkedj, aztán csak alakul valami haverság. Nagyon ne csimpaszkodj, ha látod hogy nem vevők rád.
Ahol rengeteg punkkal találkozhatsz az Rockmaraton fesztivál lesz, igaz csak nyáron...
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mennek a kezek! ZION-ban szoktam velük találkozni, jófejek. de valahogyan mindig csak a pogó köt le :D
2012. jan. 28. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!