Ki szeretne még kimozdulni ilyen szép időben?
Figyelt kérdés
Megőrülök a négy fal között.Reggel már voltam sétálni és jól esett.Csak az a gond,hogy egyedül nem tudom feltalálni magam és az nekem nem jó,hogy csak céltalanul lődörgök az utcán.Elmennék sétálni a kilátóba,mert imádom azt a helyet,de nem merek,mert túlságosan isten háta mögötti helyen van.Barátaim nincsenek,de ilyenkor még azokat is hiányolom,akik anno átvertek.Na,most mi legyen?Tudtok valami tanácsot adni?Hogy menjek el úgy valahova,hogy kint legyek az utcán,de ne legyen céltalan és ne kelljen pénzt költeni?22L2012. jan. 25. 15:04
1/5 anonim válasza:
Szép idő?? Hát itt spec az nincs:) Nem tudom hol laksz, de pénz nélkül csak sétálni tudsz ilyenkor.
2/5 A kérdező kommentje:
Bp mellett és itt süt a nap:)
2012. jan. 25. 15:56
5/5 A kérdező kommentje:
Most már esik a hó.Lőttek a tavasznak:(((((
2012. jan. 26. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!