Tegnap este kimentem az udvarba és 3 nem magyar származású srác odajött hozzám, hogy bejöhetnek-e a lakásomba kezet mosni meg inni egy pohár vizet. Mit akartak?
Szerintem kezdj félni....lehet majd kaputelefonálgatni is fognak,és ha nem válaszol kaputelefonon senki,akkor tudják, hogy nem vagy otthon.
Nálunk ezt csinálják a környéken.
Sőt valamikor költözőkocsival jöttek,kirabolták valakinek a lakását a lakótelepen,a szomszédok pedig még mondták is, hogy máris elköltöznek?Azok meg válaszoltak, hogy igen :D
2-vel alattam lévő bácsihoz betörtek nyáron.Fémdetektorral követték ki, hogy a lakásában hol van műszaki v elektronikai ill fém,arany,ezüst cucc.Rendet hagytak maguk után,a bácsi csak akkor vette észre,hogy kirabolták,mikor nem találta a laptopját...Ők pedig előző nap telefonáltak oda, hogy riasztó cégtől jöttek, és akarnak-e riasztót.A bácsi mondta, hogy nincs riasztója és nem akar csináltatni.
Másnap kirabolták délelőtt.Este pedig már lett riasztója....
Mondd ki nyugodtan: cigányok.
És természetesen be akartak jutni a házba szétnézni. volt már olyan ismerősöm, aki úgy kiraboltak, hogy mire hazaért, csak a falak maradtak, meg a tapéta.
Szerintem ez fake... Senki nem lehet olyan h.ülye, hogy ne gyanakodjon, ha a gipsy odajön "egy pohár vízért"...
Én tegnap láttam két kancigányt hogy nagyon fotózgatták a szemközti házat... Gondolom nem fotókurzusra járnak...
És szerinted miért voltak egyzerre hárman-
Már az is "gyanús"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!