Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Véleményeteket, tanácsaitokat...

Véleményeteket, tanácsaitokat kérném! (? )

Figyelt kérdés

Egy barátságról lenne szó amiben szerepel 2 ember. Nevet nem mondanék csak annyit, hogy az egyik x a másik y.

Szóval van x és y. X folyton csak mondja a problémáit, hogy mi a baja mi van vele meg a szerelmével meg ha neki rossz napja van akkor bunkó y-on hoz is... X ezek mellet szinte soha nem kérdezi meg y-ont hogy neki mi a baja meg szinte semmit se kérdez tőle.. csak folyton a saját történeteivel tömi a fejét. Y-on besokkalt s kicsit megunta ezt meg mostanába szerelmi problémái vannak s kicsit bedepizet s nem igen jár át x-hez meg nem is nagyon beszél vele inkább szeret egyedül lenni. X egy szép napon közölte vele hogy y-on te nagyon megváltoztál sose jössz át hozzám meg alig beszélsz velem. Y-on leírta, hogy ő most szeretne egyedül lenni meg kicsit depis meg ilyenek és x nem hogy megkérdezte volna mi a baj miért depizik.. neeeem... közölte vele, hogy akkor egy ideig hadják a barátságukat s majd ha y-onnak megjön az esze majd akkor menjen hozzá.

mi a véleményetek erről?? Igaz barátnak tartjátok X-et?? vagy Y-on a bunkó, hogy hanyagolja X-et??

2012. jan. 23. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmm...

Sztm. X y-NAL szemben x2+y2=(x+y)2

de ha a-t b-t és is idevesszük, akkor lehet, hogy b2-4ac a gyök alatt - (ha egyetértenek, és megférnek egymás alatt), /2a....

2012. jan. 23. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőnél a pont! :D

Ez nem barátság, csak egy kapcsolat. Ha valóban barátság lenne X és Y megbeszélnék ezt a problémát és sem X, sem Y nem írná ki a GYK-ra.

2012. jan. 23. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Voltam már Y helyzetében. Csak nekem X nem azt mondta, hogy szóljak, ha az eszem megjön, hanem midnenféle utolsó rongynak elhordott. Fél év után mégis én kerestem. Egyszer-kétszer beszéltünk, aztán levettem a viselkedéséből, hogy nem kíváncsi rám.
2012. jan. 23. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Első te menj vissza az általános iskolába.

(x+y)^2=x^2+2xy+y^2

Kérdező: Ne szól bele az ő dolgukba tudom, hogy nagyon szeretnél, mert hiszen nő vagy, de ne szólj bele, amúgy sem tudod a teljes sztorit így ne törj pálcát egyik felett sem!!!

2012. jan. 23. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

hát, ha x és y-on igaz barátok lenének, akkor meghallgatnák egymás problémájit, és nem csak "hallgatóságnak" tartanán az egyik félt... Ha igaz barátok lennének, akkor segítenének egymás problémájinak a megoldásában, és bármi is van a másik mellett állnak...

De ez amit leírtál, kb. mint az óvódások...

attól, hogy szerelmesek vagyunk vagy épp van valami problémánk... nem kell a barátainkat hanyagolni... sőt szervezni kell találkozókat meg bármit, hogy vele is tudjunk időt tölteni... mert ki tudja mikor veszítjük el őt... bármi közbejöhet... :(

2012. jan. 23. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!