Miért löknek el maguktól az emberek?
Az embernek erősnek, öntudatosnak kell lennie, ha boldogulni akar. Ezt a "másoktól függsz" dolgot így kéne értelmezned, hogy nem kéne szeretned azt, aki lekoptat illetve ennyire szíveden viselni más ember szeszélyeit. Persze mindenkinek fontos, hogy szeressen és szeressék, de észre kell tudnod venni kit lehet, és érdemes komolyan venni.
Ha a korodat nem árulod el, akkor gondolom fiatalka lehetsz, tehát bőven tanulod, tapasztalod hogy viselkedésed milyen reakciókat vált ki társaidból. Ne szomorodj el. Koncentrálj arra a 2-3 emberre, aki megbecsül, aztán majd alakul a többi is.
"Másoknak is adni szeretnék"
Adhatsz másoknak úgy is, hogy ők nem adnak neked. Ez nemes dolog, sok szeretetet és önfeláldozást követel. Aki képes erre, az igazán tiszteletre méltó ember. Te szeretnél az lenni?
Koncentrálj azokra, akik közel állnak hozzád, még ha csak annyian is vannak, hogy egy kezeden bőven meg tudod őket számolni. Én is hasonló cipőben vagyok, kevés az olyan ember, akire tényleg számíthatok, de legalább számíthatok rájuk / ők is énrám és szeretnek/kedvelnek.
És fel a fejjel: biztos vagyok benne, hogy sikerül bővítened ezt a kört, nem könnyű, de van rá esély / ha fiatal vagy még, pláne /.
Aki meg ellök magától, az magasról le van ejtve, majd őt is ellöki más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!