Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért löknek el maguktól az...

Miért löknek el maguktól az emberek?

Figyelt kérdés
2-3 ember kivételével mindenki ellök magától, pedig én szeretem őket. Lekoptatnak, meg olyanokkal foglalkoznak, akik nagyívben leszarják őket. Ezt miért teszik? :'((( Ha nem foglalkoznék velük akkor talán változna a helyzet?
2012. jan. 22. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet,de engem őszintén szólva nem érdekel. Tudod: " mikor nincs ló jó a szamár is"... én is teszek rájuk már:) fel a fejjel.
2012. jan. 22. 19:41
 2/15 A kérdező kommentje:
De ez így nem jó. Ha senki nem szeret, akkor minek kelünk fel egész nap, minek tanulunk, minek dolgozunk... magunknak? Én nem tudom csak magamnak élni. Másoknak is adni szeretnék.
2012. jan. 22. 19:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2012. jan. 22. 19:50
 4/15 anonim ***** válasza:
elég baj az hogy másoktól függsz
2012. jan. 22. 20:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Mert te kitől függsz? Magadtól? Ne mondd, nem hiszem el. Az életünket nem a törvények határozzák meg, hanem a körülöttünk élő emberek. A koromat meg nem adom ki, mert utána vagy nem kapok válaszokat, vagy csak lehurrogást kapok, ahogy másoknál is megfigyeltem.
2012. jan. 22. 21:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Amúgy meg aki nem tud normálisan válaszolni, az spóroljon meg magának egy lepontozást.
2012. jan. 22. 21:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Az elsőnek meg köszönöm a választ.
2012. jan. 22. 21:48
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

Az embernek erősnek, öntudatosnak kell lennie, ha boldogulni akar. Ezt a "másoktól függsz" dolgot így kéne értelmezned, hogy nem kéne szeretned azt, aki lekoptat illetve ennyire szíveden viselni más ember szeszélyeit. Persze mindenkinek fontos, hogy szeressen és szeressék, de észre kell tudnod venni kit lehet, és érdemes komolyan venni.

Ha a korodat nem árulod el, akkor gondolom fiatalka lehetsz, tehát bőven tanulod, tapasztalod hogy viselkedésed milyen reakciókat vált ki társaidból. Ne szomorodj el. Koncentrálj arra a 2-3 emberre, aki megbecsül, aztán majd alakul a többi is.

2012. jan. 22. 22:18
 9/15 Mirk ***** válasza:
100%

"Másoknak is adni szeretnék"

Adhatsz másoknak úgy is, hogy ők nem adnak neked. Ez nemes dolog, sok szeretetet és önfeláldozást követel. Aki képes erre, az igazán tiszteletre méltó ember. Te szeretnél az lenni?

2012. jan. 22. 22:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Koncentrálj azokra, akik közel állnak hozzád, még ha csak annyian is vannak, hogy egy kezeden bőven meg tudod őket számolni. Én is hasonló cipőben vagyok, kevés az olyan ember, akire tényleg számíthatok, de legalább számíthatok rájuk / ők is énrám és szeretnek/kedvelnek.

És fel a fejjel: biztos vagyok benne, hogy sikerül bővítened ezt a kört, nem könnyű, de van rá esély / ha fiatal vagy még, pláne /.

Aki meg ellök magától, az magasról le van ejtve, majd őt is ellöki más...

2012. jan. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!