Miért megy tönkre sok barátság ha az egyik barátnőnek pasija lesz és ezért elhanyagolja a másikat?
Ez egy természetes folyamat. Az elején az új, izgalmas kapcsolat az első aztán minden más. Én is ilyen voltam a barátnőim is így tettek. Nem haragudtam rájuk én felkészültem erre. Aztán fél év után már folyamatosan visszataláltunk egymáshoz.
Nincs ebben semmi, csak jól kell kezelni a szitut.
22/L
Mert lila ködben él, nagyon szerelmes, és fel sem tűnik neki a dolog. Idővel az ember rájön, hogy figyelni kell arra, hogy rendszeresen keresd a barátnőd, akkor is, ha eszedbe sem jut, mert minden gondolatod az új szerelem körül forog.
Barátnőként annyit tehetsz, hogy megértő vagy, időnként keresd te, aztán majd ha csillapodik a nagy szerelem, visszatalál hozzád.
Később az összeköltözés lehet még ilyen, ezt most éltem át, barátnőm összeköltözött a barátjával, fél évig kb. semmit nem hallottam róla. Aztán elmúlt az újdonság varázsa és visszatalált hozzám.
Ez mindig így van. Az első pár hónapban általában a barátok háttérbe szorulnak, aztán szépen lassan visszaáll az egyensúly. Teljesen természetes dolog, amit a helyén kell kezelni. Volt már, hogy én hanyagoltam a barátaimat, és a következő alkalommal tudatosan próbáltam arra figyelni, hogy ez ne történjen meg, de persze így is a barátommal foglalkoztam többet. Aztán a barátomnak mondogattam, hogy találkozzon a barátaival, mert nem szeretném ha ők emiatt megutálnának engem, hogy elveszem tőlük. Persze ő akkor még folyton velem akart lenni, a barátai pedig megértőek voltak. Mostmár teljes a rend.
Ha valakivel ez megtörténik, legyen az aktuális pár tagja, vagy csak épp egy barát, barátnő, akkor utána már tudja, hogy megy ez és próbál odafigyelni a dologra, vagy épp megértő egy jó ideig.
Azt tudom tanácsolni, hogy finoman mondd meg neki, hogy kicsit rosszul esik ez neked. Kedveled a barátját, bla bla, de hogy kicsit több időt fordíthatna rád is. De mindezt tényleg nagyon finoman, mert szerelmes, rózsaszín köd, és ha már valami picit megbántja, akkor azt egyből hatalmas támadásnak érzi. Szóval vigyázz nagyon a szavakkal, mindesetre szerintem tudathatod vele, hogy ez rosszul esik, hátha felfogja és tud változtatni a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!