Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan adták meg a végtisztess...

Hogyan adták meg a végtisztességet Albert Györgyinek?

Figyelt kérdés
Magyarán hol, hova, milyen szertatás szerint temették el, ha egyáltalán eltemették, mert keringett olyan pletyka is, hogy az volt a végakarata, hogy a hamvait Csepelnél szórják a Dunába. Tudom egy ellentmondásos - hisztis - valaki volt, de hirtelen halála után annyit még megérdemelne, hogy ezt megtudjuk Róla.
2009. máj. 27. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Mintegy százan vettek búcsút Albert Györgyitől csütörtökön Budapesten, a Fiumei úti sírkertben az újságírónő végső tiszteletadásán. A család korábban közölte, hogy Albert Györgyi temetése nem lesz nyilvános, ezért a részvétet nyilvánítók csütörtökön búcsúzhattak el tőle. Beszédek nem hangzottak el
2009. máj. 27. 17:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Hét hónappal a halála után?
2009. máj. 27. 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogyis, ha az előző választ bemásolod a googleba ki fog adni oldalakat, onnan idézte. ott látod a dátumot is.

Szerző: dunatv.hu Forrás: MTI 2008.10.16. csütörtök 20:26

2009. máj. 27. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
igen bocsi a netről idéztem oda írhattam volna://1.voltam
2009. máj. 27. 18:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Külföldön élek, és nem mindig követem az eseményeket naprakészen.
2009. máj. 27. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
oké semmi gond!:)
2009. máj. 27. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!