A nagypofájú netes "keménygyerekek" mire gondolnak pontosan, amikor azt mondják egymásnak, hogy "megtalállak"?
Figyelt kérdés
Van egy fajta suttyú keménygyerek-réteg, ami állandóan ezzel dobálózik. Mesélje már el nekem valaki, hogy lehet "megtalálni" valakit?:D Max. akkor tudom elképzelni, ha megvan a másik IP-címe és van ismerős a telefontársaságnál, de gondolom az ilyen primitív hülyék el se jutnak idáig. A másik, hogy mindig azzal jönnek, hogy "sokan lesznek". Ez a kedvencem. egyedül már senki nem mer kiállni a másik ellen, mindenki csak csordában mer keménykedni?:D2012. jan. 19. 20:20
11/13 anonim válasza:
Feleslegesen írnám le hogy 23 év alatt milyen harcművészeteket hány évig tanultam, mert vagy elhinnéd, vagy nem. Én képzettnek érzem magam ilyen téren és biztos vagyok benne hogy az ilyen agresszív kötekedő taknyok nagy százalékát beleverném a földbe (volt már rá példa, bár véresre eddig csak cigányt vertem). Benne van persze hogy egyszer belefutok egy olyanba aki jobban verekszik nálam és elkalapál, de nem fogok azért nem arcon verni 99 tirpákot aki megérdemli mert attól félek hogy a 100. majd visszaüt. Befejeztem a témát:)
12/13 anonim válasza:
"Mert a test gyakorlásának kevés haszna van; de a kegyesség mindenre hasznos, meglévén benne a jelenvaló és a jövő életnek ígérete."
1 Tim. 4,8
13/13 anonim válasza:
Szerintem aki honfoglalóval játszik az barna csíkos v nyakú kötött pulcsiban meg barna kordnadrágban törölgeti a 100 dioptriás szemüvegét aztán felidézi mikor általános iskolában odaordították neki a cigók hogy megtalállak és hirtelen elönti a víz mert eszébe jut, hogy befosott ennek hallatán és ő is bepróbálkozik vele.
Senki nem talál meg senkit. Ez egy nagy hülyeség. Még a rendőrség is évekig nyomoz hogy megtaláljon egy warez szerverfarmot. Egy embert nicnkév alapján meg szinte lehetetlen. Kivéve ha valaki olyan pancser hogy mindenhova ugyan azon a néven regisztrál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!