Milyen ingyenes programok vannak Budapesten?
Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok, de nem szeretnék otthon ülni, szeretnék valamivel foglalkozni. Olyan foglalkozásokat keresek, amelyek rendszeresen vannak. Akár hobby szintű táncoktatás vagy rajz vagy felolvasás vagy bármilyen beszélgetős est, kirándulás vagy ehhez hasonlók. A lényeg, hogy ingyenes legyen és emberek között legyek. Ez nagyon fontos szerintem a munkanélküliek esetében. Bármire nyitott vagyok.2012. jan. 19. 13:37
1/3 anonim válasza:
Járj egy gyülekezetbe , és ott emberek között leszel. És talán segítséget is kapsz. Lehet hogy van olyan ott aki tud munkát ajánlani. Gyülekezetekben van önkéntes munka is.
Nem tudom hogy mennyire vagy hívő, de én imádok péntekenként járni ebbe a kis baráti körbe. Sok szerencsét , remélem tudtam segíteni !
15 / L
3/3 anonim válasza:
Belvárosi Szabadegyetem? Vagy politikatörténeti intézet. Végezhetnél önkéntes munkát, úgy is sok emberrel tudnál találkozni. Művelődési házakban szoktak lenni társasjáték klubok, egyet tudok a 13. kerületben szerda esténként. Sok sikert és kitartás! Dicsérendő a hozzáállásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!