Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mi szép és mi...

Mit gondoltok mi szép és mi csúnya Győrben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A hatsávos körforgalom egy förmedvény :D A Rába-sziget, Püspökerdő, Batthyány-liget szép. Az egyetem épülete nagyon ronda :) Ahhoz új, hogy régi legyen, ahhoz régi, hogy szép legyen. A Duna-parttal a hajóállomás környékén csinálhatnának valamit. Persze a Veszti-pizza az maradjon :) A sétálóutca az tök jó (Baross utca). Ja, és a buszpályaudvar+vasútállomás sem egy modern városhoz méltó.
2009. máj. 27. 07:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pesti vagyok és egyszerűen imádom Győrt, ha pihenésre vágyom, mindig oda megyek. Kedves emberek, jó fürdő, és imádok sétálni bárhol. Az állatkert is tetszett.
2009. máj. 27. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Csúnya: a két fenyő a városház téren, a megyeháza épülete, a színház, a Kossuth utca

Szép: a városháza, a Baross út, a Rába part, a Radó sziget, az Aranypart I-II, a Püspökerdő

2009. máj. 27. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szép:

- az, hogy ott lakik két - erdetileg pápai - unokatestvérem, a gyermekeikkel, és az egyik már az unokájával is.

- a Rába-sziget, Püspökerdő, Batthyány-liget, a Városháza, a Baross út, a Rába part és a Barokk épületek általában.

Csúnya:

- Az Egyetem épülete. A kedves hozzászóló definiciója - Ahhoz új, hogy régi legyen, ahhoz régi, hogy szép legyen - fantasztikus. Az a baj, hogy egyhamar nem is korrigálható.

- Nekem is az a véleményem, hogy a Buszpályaudvar és Vasútállomás nem egy modern városhoz méltóak, de ez előbbi - az Egyetemmel ellentétben - lebontható és újjápíthető, a másik - persze sok-sok pénzből átépíthető, csinosítható.

A Megyeházát és a Színházat nem tartom annyira rondának (vagy már megszoktuk.)

2009. máj. 27. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Szép lett nagyon a Széchenyi tér iszonyat jó az a szökőkút amit oda csináltak, csak szerintem sok gond lesz vele.

A megyeházánál lévő kút is megújult az is szuper.

2009. júl. 27. 03:04
 6/9 anonim ***** válasza:

A színház, megyeháza miért csúnya? :O Mindegy, itt az én listám:

Szép:

- Megyeháza

- Rábapart és Rába kettős híd

- Színház

- Honvéd liget

- Termálfürdő

- Baross út, illetve a közeli szűk utcák

- Árkád

- Káptalandomb

- Radó-sziget

- Széchényi-tér (Ha úgy nézzük, nem rossz, bár ennél szerintem mindenki többre számított.)

Csúnya:

- Kossuth utca

- Marcalváros

- Vasútállomás

- Vidéki (Buszpályaudvar)

Amúgy nem vagyok győri, de szép város. A vasútállomásra és a vidékire ráférne egy felújítás.

2009. júl. 31. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én néhányszor jártam csak Győrben. A belváros az nagyon szép, sétáló, stb....A legrondább része viszonta hová egyszer véletlenül tévedtem, az uszodától nem messze, vmi telep lehet, de az valami borzalom volt, mindenhol rsézeg cigányok......jó h megúsztam
2009. júl. 31. 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kossuth utcát csodálhattad meg. :)
2009. aug. 2. 19:44
 9/9 anonim válasza:
Az olajgyár és környéke (habár folyik a lakóparkosítás) nagyon le van pusztulva valóban; 10 percre van csak a Széchenyi tértől; tehát effektíve közel a központhoz mégis onnéttól egyenes arányosságban gettósodik el az egész sziget... :((
2010. febr. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!