Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Baj, hogy nem...

Mit tehetnék? Baj, hogy nem ütöttem vissza?

Figyelt kérdés
Minap az osztállyal voltunk az erdőben és 5 en elmentünk egy külön helyre. Ott egy nálam jóval kisebb testalkatú fiú kötekedett egyfolytába hosszú ideig. Nemtűrtem tovább.. elkaptam hátulról aztán nyakánál lefogtam. Mondtam neki hogy jobb ha befejezi a kötekedést mostmár. Mikor elengedtem szájon ütött ököllel, nem ütöttem vissza és most ezzel ******nak az osztálytársaim. (Lehet kicsit zavaros a történet de zaklatott vagyok nagyon) Rajtam röhög mindenki hogy nem ütöttem ki...
2009. máj. 26. 19:58
 1/8 A kérdező kommentje:

És még annyit hozzá hogy ő nagyol az osztályban hogy kiütött engem...

MIT TEGYEK ELLENE??

2009. máj. 26. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy nem ütöttél vissza, bölcsen döntöttél. Aki pedig rajtad röhög, az annyit is ér. Tudom, hogy ezt könnyű mondani, de attól még így van. Próbáld nem felvenni. Ha látják rajtad, hogy bosszant, tovább folytatják.
2009. máj. 26. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezen ne emészd magad már. Nyilván azért mesélgeti ezt, mert azt akarja éreztetni, hogy ő kemény fiú, de a szíve mélyén tart tőled, és reméli, ezzel a keménykedéssel hátrányba hoz.

Viszont ha félsz is tőle, győzd le a félelmed! Engem olyanok terrorizáltak általánosban, akik sokszor kisebbek voltak, és ilyet azóta is láttam. Hidd el, ha egyszer összeszeded magad és jól megrakod alkalomadtán, vagy lekeversz egyet, ill. nem hagyod magad, utólag rájössz, hogy ő is esendő ember.

És nagyon megértelek, ti. nagyon ismerem ezt az érzést, és borzasztó így iskolába járni nap mint nap.

Az ilyen emberek olyanok, mint a gyenge madár, ami fölborzolja a tollát, és nagynak, félelmetesnek látszik, de a valóságban kicsik. Ő is az. Ezért keménykedik. Te a valóságnak higyj, ne a látszatnak. Sok erőt!

2009. máj. 26. 21:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Igazatok vagy, de gáz így suliba járni :(
2009. máj. 26. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Félsz a sráctól?
2009. máj. 27. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:
nem. de mindig eltud indítani egy lavinát az osztályban hogy engem *****sanak
2009. máj. 27. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Márpedig akinek a legnagyobb a szája azt ki kell ütni. Hidd el nem kemény ő. Először neked kell ütni, de olyat hogy egyből kidőljön, ne csak a nyakát simogatni. És meglátod hogy olyan becsületed lesz, hogy csak néznek. És szerintem még most sem késő. Én azt mondom ha megint elkezd veled szívózni menj oda hozzá, de ne úgy hogy lássa rajtad hogy szét akarod tépni, hanem csak nyugodtan, és mikor nem számít rá, adni neki egy jobb horgot, de olyat hogy kidőljön. Én ezt csinálnám.

Amúgy cigány a gyerek?

2009. jún. 6. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet késön írok de szálj szembe vele. Oltsd szét a gyereket aztán ha nem elég csapd le. Ez az egyetléen megoldás ha estleg tartsasz töle akkor is.

Sok szerncsét és kitartást barátom!=)

2010. ápr. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!