Milyen tanfolyamra (vagy akármire) járhatnék hogy új emberekkel ismerkedjek meg?
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet, hogy itt vagyok 22 évesen, és úgy érzem nincsenek barátaim, vannak haverjaim, de mindenki dolgozik vagy tanul, én is járok suliba, de ott sem alakult ki igazi társaság...
és arra gondoltam h beiratkozok vmi tanfolyamra, vagy akármire, csak h új emberekkel találkozzak... bulizni nem járok...
és az is a baj h nagyon de nagyon nehezen nyilok meg embereknek, és ezen muszaj változtatnom... :( szóval eléggé egyedül vagyok...
interneten nem akarok barátkozni!
2012. jan. 15. 12:44
11/11 anonim válasza:
Énis ugyan ez vagyok ! csak már 25 leszek...
Én már el fogadtam hogy nincsenek haverok barátok ...
Rózsaszín Pitbull - A rádióban egész nap
"Nekem már saját poklom van,
Csak ott érzem jól magam,
Néha nap ha eljövök,
Hazavárnak az ördögök."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!