Mi a véleményetek a Sebestyén névről, és a becenevéről (Sebi)?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 22:14
1/4 anonim válasza:
Becézve tetszik, de egyébként nem.
3/4 anonim válasza:
A névvel nem is lenne gond, de szerintem az a Sebi becenév nagyon nem állja meg a helyét.
A " Szabi " - ban például van valami csibészes, a " Sebi " - ben pedig valami idétlenség van inkább.
Jelzem részemről nem a név fontos, hanem az ember, de aki ismeri egy kicsit az emberek többségét az érti miről beszélek.
4/4 anonim válasza:
Nekem tetszik a név. Párom terhes, és gondolkodunk ezen a néven is. Szerintem szép név, Tinódi Lantos Sebestyén jut róla eszembe, a becézése szerintem aranyos a Sebi. De én is várom a többi választ, esetleg olyan válaszát, akinek így hívják a kisfiát. Szerintem ez még nem is egy elcsépelt név, viszonylag még ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!