Mi a véleményed Nagykanizsáról?
Szia!
Én itt lakom,ide jártam suliba is.Konkrétan mire vagy kíváncsi?Nagyon nagy a munkanélküliség...ez miatt az emberek kissé fásultak és sajnos a belváros lassan kezd üres lenni, minden bezár...tudnék mesélni...
Mivel ott nőttem fel, kijelenthetem, hogy okkal gyűlölöm azt a várost. Munka nincs, bevásárlóközpontok meg parkok vannak, az utak szörnyűek, parkolási lehetőség alig van, az emberek zárkózottak és képmutatók, csak az átépítés alatt álló belváros van, ahol az elmebeteg polgármester parkot meg sétálóutcát akar, a befejezetlen főtér, ami lassan harmadik éve épül abból a pénzből, amivel munkahelyet kellene teremteni a városban, vagy a fiatalságot támogatni (pl. hazavárunk ösztöndíj, nem sok, de az is pénz volt, amíg el nem vették), összességében én a várost elneveztem a kreténizmus fővárosának, mert olyan szinten idióták vezetik és formálják a várost...
Az egyetlen, ami miatt megérné ott lenni, az, hogy át lehet járni szomszédékhoz olcsóbban tankolni, de akkor már Lenti vagy Letenye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!