Támogatnád h a Nemzeti dal legyen az új himnusz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 14:58
1/9 anonim válasza:
Ha nem is támogatnám, sokkal jobban passzolna a többi ország himnuszához.
Rengeteg országé témában az, hogy fogjunk valami fegyvert és nyírjunk ki minden ellenszegőt aki él és mozog, nem pedig nyávogás, hogy ne szopass már minket istenem!
2/9 anonim válasza:
Ezért le lehet pontozni,de én nem támogatnám...
3/9 anonim válasza:
NEM KELL új himnusz. Tökéletes az,ami most van.
4/9 anonim válasza:
#1 vagyok
Már csak azért SEM támogatnám, mert UTÁLOM Petőfit. Nem maga az ember miatt, hanem amiatt a f@szság miatt, hogy mindenki így Petőfi, meg úgy Petőfi, mikor költőnek TEHETSÉGTELEN, de legjobb esetben is csak ÁTLAGOS volt!
5/9 anonim válasza:
Én nem támogatnám, szeretem a himnuszunkat.
Kedves utolsó, akkor jól értem, azért UTÁLSZ valakit, akit ugyebár nem ismersz, mert mások felnagyították őt? Azta. Azért ne dobálózzunk már a szavakkal..
8/9 anonim válasza:
Nem. Egyszerűen nem elég depressziós, emiatt nem tükrözi megfelelő mértékben a magyarok lelkivilágát.
9/9 Schmiedt Martin válasza:
Igen,eleget fertőztük már az Isten ...áért való nyavalygással a pszichénket,legyen végre egy normális himnusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!