Cirmike16 kérdése:
Ki nyerte meg 2011-ben az amerikai X faktort?
Figyelt kérdés
Mert voltak kedvenceim, s nem tudok most utana nezni, h ki nyerte meg, vagy mi lett veluk...2012. jan. 7. 18:25
1/9 anonim válasza:
Melanie Amaro, ha jól írom a nevét.:D
3/9 A kérdező kommentje:
S ki lett meg dobogos???
2012. jan. 8. 14:58
4/9 anonim válasza:
Josh Krajcik lett a 2. és Chris Rene a 3., rem vmeik azért kedvenceid között volt.:D
5/9 A kérdező kommentje:
Hat a kedvenceim:Stacy Frencis, Drew es Rachel Crow voltak...:(...Koszi szepen a valaszt!Ok hogyan teljesitettek?
2012. jan. 8. 20:07
6/9 anonim válasza:
Mennyire követted így magát a műsort?
7/9 A kérdező kommentje:
Hat neha a coolon kovettem, s youtubon ami fent volt.Te?
2012. jan. 9. 13:36
8/9 A kérdező kommentje:
Ugy ereztem magam, mintha egy masik galaxisban lennek...nagyon tavol van egymastol Amerika es Europa...:) erted, h mire gondolok...:))
2012. jan. 9. 13:37
9/9 anonim válasza:
Hát az igazat megmondva nem igazán követtem, de vmiért kötelezőnek éreztem, h segítsek.:D Ezen a más dimenziós dolgon meg nem gondolkoztam még, de lehet h van benne vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!