Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok az Ifj. Knézy ügyhöz?

Mit szóltok az Ifj. Knézy ügyhöz?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 07:09
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
szerintem ártatlan.,de nehéz ezt így megítélni.valakinek érdekében áll h.meghurcolja....
2009. máj. 23. 07:15
 2/10 A kérdező kommentje:
A rendőrség szerint nem.Miből gondolod, hogy ártatlan?
2009. máj. 23. 07:17
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem biztos, hogy ártatlan. De ha meg is történt ez a dolog.... lehet, hogy az asszony megérdemelte. vagy ha nem: a kedves apuciról is olyan hírek terjengtek, hogy nem bánt kesztűs kézzel az asszonyával. Vannak ilyenek sajnos.

De még milyen sok van az átlagemberek között, csakhát ha ismert ember csinál ilyet, abból nagyobb balhé van, legalább a médiának is van miből gazdagodni.

2009. máj. 23. 10:20
 4/10 A kérdező kommentje:

A rendőrség megalapozottnak találta a gyanút, ezért van bírósági szakaszban.

Egy nő nem tudom mivel érdemli ki, hogy eltörjék az állkapcsát.Akárhogy is nézem ez az ifj.knézy nem egy vékonydongájú kisdarab pasas.

2009. máj. 23. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
én enm is hallottam erröl. milyen ügy?
2009. máj. 23. 11:58
 6/10 A kérdező kommentje:
a pasa bíróság elé kerül, mert a vád szerint kilökte a lakásból a volt nejét, valamint eltörte az állkapcsát és volt apósát is bántalmazta.
2009. máj. 23. 12:21
 7/10 A kérdező kommentje:
A pasas.Bocs.
2009. máj. 23. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok.igazából fogalmam sincs...

ezt a sztorit csak felszínesen ismerem,ahogy mindenki más is..nem tudhatjuk.

ez csak egy érzés volt h.talán ártatlan.vagy legalábbis egy jószándékú feltételezés...el tudom képzelni h.ezek csak rágalmak...

a feleségnek végülis érdekében áll ez az egész h.jól jöjjön ki a válásból..sajnos saját környezetemben is tapasztaltam olyat h a feleség semmitől se riadt vissza h.teli pénztárcával lépjen ki a házasságból,ha már azt nem tudja megakadályozni, h.vége legyen

tényleg nem tudom...bízom benne h.kiderül az igazság és ha bűnös bűnhődjön.ha nem, akkor pedig remélem h.sikerül ezen a histórián túllépnie és nyugodtan éli tovább az életét.

2009. máj. 23. 14:58
 9/10 A kérdező kommentje:

Már elváltak.Nem hiszem, hogy így utólag bármilyen anyagi ügy lenne a háttérben.

Én nem hiszem, hogy ártatlan lenne.

Épp attól tartok, hogy az apja presztizse, meg mert ő is híres, ezért meg fogja úszni.

2009. máj. 23. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
remélem nem lesz igazad, ha bűnös megérdemli a börtönt,senki se kivétel...!!1 és 4.válasz írjója .)
2009. máj. 23. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!