Hogy mondom a verset?
szóbelire kell, őszinte véleményeket kérek! nagyon szörnyű?
indokot is, kort/nemet!
http://www.youtube.com/watch?v=OobTtESXyDw
Egész jó :)
Kétségtelenül örülnék, ha én is így mondanám a verseket, de nekem egy kicsit már erőltetettnek tűnik ez a hangsúlyozás. Szerintem a legfontosabb, hogy természetesnek tűnjön az egész, és a költő gondolatát add át, az ő érzéseit fejezd ki hangsúlyozással.
De tudom, ma a tanárok ilyen szavalást várnak el.
Összességben: Szerintem szépen mondod, jó ez :)
15/F (lehet hogy fiatal vagyok, de nem hülye ;) )
Mondtál már valaha verset ?
Borzalmasan ordítasz. A hangsúlyozás nem azt jelenti, hogy üvöltök, ahogy a torkomon kifér, ráadásl a hangsúlyt is rossz helyen rakod.
Mindig a jelzőt nyomjad: piros labda. Nyomatékosítot, hogy pirosról van szó. Nem állsz meg a két szó között, egyben mondod.
AMúgy jó az alapanyag, csak rosszul hangsúlyozol, ordítasz, és néhány helyen "énekelsz".
szerintetek ő hogy mondja?
fuuhh köszi, csak eléggé lement most az önbizalmam..főleg, hogy visszahallgatom magam.. mondjuk tudom, hogy a telefon felvevő (nem találtam jobbat) torzít, de nagyon nyávogósnak tűnik a hangom, pedig én elég mélynek hallom..
mikronfonba is nyávogós, idegesítő a hangtónusom.. nektek nem volt idegesítő amikor meghallottátok? vagy "átlagos" hang?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!