A német vagy a magyar lányok rendesebbek/szebbek/okosabbak? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Mind a három tulajdonság szempontjából hasonlítsátok össze őket! Köszönöm! :)2012. jan. 4. 15:19
11/26 A kérdező kommentje:
ÁÁÁ, tudom!
2012. jan. 4. 15:38
12/26 anonim válasza:
Mit tudsz, jajj megint kezdjük ezt a gYIk-es chetet?
13/26 A kérdező kommentje:
én részemről inkább ezt a lehetőséget kihagyom!
2012. jan. 4. 15:42
14/26 anonim válasza:
Én is pont azért kérdeztem rá :)
15/26 A kérdező kommentje:
nem bírok elküldeni facebook, mert az üzenet túl hosszú, de ezt írtam: mert mikor te elkezdtél beszélgetni a németekről, akkor én nem nagyon ismertem őket, mint mondtam teljesen közömbösek voltak számomnra. de mikor te elkezdtél beszélgetni róluk, akkor kérdezgettem anyáékat a németekről! ők meg nem túl pozitív dolgokat mondtak... (anyukám volt németországban 2010-ben utoljára, suttgartban) ....aztán még előtte, mikor mallorcán vltunk, akkor is írtó barmok/marhák és bunkók voltak (wc papirokat dobáltak a szálloda kertjében lévő pálmafa levelire, az a másik végét meg az erkélyre kötözték, gyakorolatilag a fa és a hotel össze volt "kötve", éjjel-nappal részegek voltak, üvöltöztek, ledobáltak minden szemetet az erkélyről...pl.: cigi, sörösöveg, borosüveg, szívószál, alsógatya+ volt egy ilyen lejjeb lévő tető, amire a sört ráöntötték+valaki rá is hányt..gondolom a sok piától! egész mallorca a hülye németektől zengett, +még a hotelben volt egy német 50 év körüli pali, aki rám volt szállva, MEZÍTLÁB mászkált a hotel területén, és amikor egy liftben voltunk akkor megkérdezte angolul a nemzetiségünket, és amikor mondtuk, hogy magyarok vagyunk, akkor azt mondta, hogy az egy jó ország...így mondta: ohh, it's a good country country)....ezért utálom a németeket!
2012. jan. 4. 15:50
16/26 A kérdező kommentje:
bocsi, hogy néhány helyen értelmetlen, de siettem
2012. jan. 4. 15:52
17/26 anonim válasza:
Na, Mallorcán a nyugdíjas németek vannak.Általában. Az ő gyerekeik, akik mint írtad 20 éves körüliek, azok nem igazi németek!
Ennyit erről!
18/26 A kérdező kommentje:
DEDE! 5 EMELETES VOLT A HOTEL!!!!!!
AZ ESLŐ 3 EMELETEN NÉMET FIATALOK VOLTAK CSAK!!!!
AKKOR AZTÁN TÉNYLEG NEM IGAZ NÉMET KÖZÜLÜK EGY SEM, IGAZ???
JA MEG OLYAN EGÓSOK, HOGY EGY BAZI NAGY NÉMET ZÁSZLÓT KITETTEK AZ ERKÉLY KORLÁTJÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 4. 15:55
19/26 Darkosz15 válasza:
Az első kettőt a Magyarok nyerik jó sok százalékkal, de a német nők okosabbak átlagban, ez biztos. :) HUN 2 - 1 GER
20/26 A kérdező kommentje:
*6 EMELETES
2012. jan. 4. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!