Miért kövérezik, szólják le itt is csúnyán a nem nádszál lányokat?
már a sokadik kérdésnél látom, hogy "túlsúlyos ilyet ne húzzon", "hájas vagy, látszik", "miért nincs önkritikád", "te nem látod magad??", "csüngőhasúnak ez nem való"
stb.
komolyan felháborít...emberek. a legszebb napjukra készülnek, erre 'lecsüngőhasúzzuk' meg lehájasozzuk a menyasszonyokat? Szerintetek mennyire megy el a kedvük? Ők nem lehetnek szépek, vagy mi?
Félreértés ne essék, nem vagyok se menyasszony, se 'TÚLSÚLYOS' a 160cm-el és 47kg-ommal, de már nagyon idegesít, és sajnálom őket!!!
Valóban kicsit eltúlozzák sokan a "hájasozást". Olyanokat is leszólnak, akinek az alakjával nincs semmi baj.
Viszont amikor azt látom, hogy egy szűk ruhácskából hájhurkák bugyognak ki, én is rosszul leszek. Ez már önmagában is elég visszataszító. Ha még mutogatja is magát, akkor megérdemli, hogy beszóljanak neki.
Meg kell érteni, el kell fogadni, hogy a testalkata nem engedi meg az ilyen ruhák viselését.
Nem tudom, melyik volt az a kérdés, de be kell látni, hogy a fehér szín eleve erősít, még egy átlagos alkattal rendelkező lánynak sem áll jól minden fazon, csak a vékonyaknak, aki meg molett, annak nagyon meg kell válogatnia mit vesz fel. Pl. szerintem nekik eleve takarni kéne a vállukat, és a felkarjukból is egy keveset.
Az is csúnya, mikor előbuggyan a háj oldalt, a hátukon, a hónalj alatt, ha ott ér véget a ruha széle.
Szerintem láttam ezt a kérdést és ott a menyasszonyon tényleg nagyon előnytelenül állt a ruha, kövérítette a csípőjét és a karja is elég előnytelenül nézett ki.
Nem értem ha valakin van 10-15kg felesleg miért olyan ruhát vesz fel amit vékony alkatúakra terveztek. Rajtam nincs súlyfelesleg de széles a csípőm szóval nem állna jól ezért nem venném fel.
Azt sem értem, hogy miért nem lehet belátni anélkül hogy a vékony alkatú embereket kezdené valaki leszólni, hogy vannak bizonyos fazonú ruhák amik csak nekik állnak jól.
Ráadásul nem a "Nagy napjára" kellene 10kg-t lefogyni...
szerintem a probléma a ruhagyártásban is van.
vagy nádszál csajokra terveznek cuccokat, amik rajtuk jól állnak, fiatalos, ízléses darabok.
a másik véglet meg a bálnákra való ruhák, amik közt nem mindig sikerül olyat találni, ami a korának ízlésének megfelel.
mit tesz hát a túlsúlyos lány? felveszi a csinos, lehető legnagyobb méretet az adott darabból, még ha egy kicsit szűk is, mert nem hajlandó úgy kinézni mint a saját öreganyja.
ha mondjuk gyártanának 44-46-os méretben is olyan ruhákat, ami ízléses, fiatalos, csinos, akkor mindenki találna az alkatához ízléséhez passzoló cuccot, és nem kényszerülne félmegoldásokra.
amikor kövérebb voltam, inkább jártam sátrakban, mintsem belekényszerítsem magam a csinos, ámde rajtam röhejesen álló darabokba. aztán megkaptam, hogy miért nem öltözök nőiesen. 22es csapdája a helyzet, mert ha találok is fiatalos nagy méretű ruhát arra annyit kell spórolnom, hogy szinte már éhezek, tehát simán le is fogyhatok és megvehetem a kisebb méretű olcsóbb rucikat is :D
mondjuk ha már itt tartunk, akkor annyi legyen már ezekben a kedves kis husi menyasszonyokban, hogy "életük legszebb" napjára formába rázzák magukat, hiszen sokkal jobb érzés 20-30 év múlva mutogatni a gyerekeinknek a csinos egykori önmagunkat, mintsem egy guruló hógolyót :D
de most tényleg, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!