Felétek is egyre inkább elmaradoznak a felköszöntő, jókívánságokat tartalmazó SMS-ek, hívások?
Szerencsére egy barátot kívéve a többiek mind visszajeleztek karácsonykor sms-ben, idén én voltam a gyorsabb a küldéssel, a korábbi években mindig ők, de csak azért, mert én mindig úgy gondoltam, hogy elég dél körül, vagy kora délután elküldeni nekik az üdvözletet, ők meg mindig délelőtt küldték nekem. Egyiküknek elektronikus képeslapot is kültem.
De az az egy a Face-en sem írt. :/
Viszont felhívott egy olyan kedves ismerős karikor, akire nem is számítottam, hogy kapok tőle bármit is. :) Így most én vagyok a soros újévkor, délután fogom is hívni.
Egyik messzebb lévő családtagot én hívtam, ő amúgy sem áll jól anyagilag, a másiknak sms-t küldtem, erre felhívtak. :)
Most újévkor csak egy messzebb lévő rokon küldött e-mailt (akik fel is hívtak), nekik sms-t küldtem. A többiek (barátok) sehol semmi, szerintem nekik e-képeslapot fogok most küldeni délután újév alkalmából.
Illetve a másik messzebb lévő rokont felhívom.
Szerencsére, nálunk nem maradoznak el, remélem, ez így is marad. Mi fel szoktuk hívni egymást a családi ill. baráti körből, ill. e-mailt küldünk. Az utóbbi természetesen olcsóbb megoldás, mint a telefon. Képeslapot csak a Romániában élő rokonokkal "cserélünk".
Szomorú, hogy sajnos manapság az emberi kapcsolatok halványodnak, pedig hát, társas lények volnánk. És nem mellesleg, rosszul is tud esni, ha én gondolok valakire és az nem viszonozza.
Igen, és én még azt hittem, hogy ez csak az én korosztályomnál, a harmincasoknál divat, akiknek már családjuk van, akinek nincs, az meg már úgy belefáradt mindenbe, hogy a baráti kapcsolatok ápolásához sincs kedve.
Hogyha a fiatalabbaknál is ez van, meg kell állapítanom, hogy egyre hidegebbek az emberek, és egyre nagyobb méreteket ölt a közöny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!