Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire rossz, ha elzárkózok...

Mennyire rossz, ha elzárkózok másoktól és egy álomvilágban élek?

Figyelt kérdés

Üdv! Rengeteg csalódás ért, ezért eléggé megváltoztam.

Még mindig szívesen ismerkedek új emberekkel, barátkozok egy darabig, ellazulok velük, de egy idő után, amikor kezd komolyabbra fordulni az ügy, leblokkolok és hatalmas balhét csapok, elűzöm magamtól őket, mert félek, hogy csalódni fogok bennük. Ezért szerzek mindig újabb és újabb barátokat, de néha egyedül is sokkal jobb. Sokszor megesett már az is, hogy a gondolataimmal eljátszadoztam..de nem kivitelezem ezeket a barátságokat, amik a képzeletem szüleményei. A szerelmi életemről inkább ne is ejtsünk szót, gondolhatjátok ezek után milyen lehet. (Addig kell valaki, amíg meg nem szerzem)

Hosszú távon ez csak romolhat? Mit tehetnék?

16/L

2011. dec. 31. 23:43
 1/2 anonim ***** válasza:

El ne zárkózz, mert egyedül maradsz hátralevő életedben!

Jól válogasd meg a barátaid és akkor nem fogsz csalódni.

Egy igazi barátsághoz akár több év ismertség is kell, szóval igazi barátokban nem tud gyakran csalódni az ember.

Ne nyomulj, ne akarj már rögtön az első héten a legjobb barátja lenni senkinek és ne beszéld ki a titkaidat mindenkinek!

2012. jan. 1. 03:15
 2/2 anonim válasza:
Én is így vagyok, de én nehezen barátkozom és ha összebarátkozom valakivel, őt soha sem engedem el, az emlékeimben mindig ott marad, ha szét válnak útjaink. :DD
2012. jan. 1. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!