Várjak még vele vagy hülyeség és költsem el?
Figyelt kérdés
Van két darab emlék ötszázasom nagyon jó állapotban.később ezek még többet fognak érni vagy sokan gondoltak erre és már mindenkinek van. és ha igen kb mennyi idő múlva?2011. dec. 28. 10:39
1/3 anonim válasza:
Ha neked emlék akkor megtarthatod, de ezek nem olyan pénzek amik sokkal többet fognak érni.
2/3 anonim válasza:
Erre a 2006-osra gondolsz, amin a lyukas zászló van?
Nem tudom, hogy ez értékes lesz-e később, én mindenesetre biztos eltenném, ha másért nem is, de 20 évvel később már tényleg kuriózum az ilyesmi, jó akkor megnézegetni. Nekem van papír ötvenesem, emlékszem, hogy gyerekkoromban még fizettem is ilyennel, na azt is nagyon szeretem nézegetni :)
3/3 anonim válasza:
Én is tettem félre mindenféle pénzt, még régi fém 200-asunk is van 7-8 darab. :) Nem feltétlenül azért őrizgetjük ezeket, mert bármilyen értéket is képviselnek, hanem mert emlék és én is imádtam nézegetni a szüleim gyerekkorából származó pénzeket, biztos az én gyerekeim is megnéznék majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!