Nőnek/lánynak/kislánynak érzed magad jelenleg? Miért?
Figyelt kérdés
korodat is írd2011. dec. 23. 14:19
1/13 anonim válasza:
Lánynak érzem magam általában, de vannak helyzetek amikor jó kislánynak lenni :D Szóval lánynak érzem magam, de közelebb vagyok a kislányhoz, mint a nőhöz. Ahhoz nem vagyok szerintem elég érett. 19/L
2/13 anonim válasza:
lánynak érzem magam, nőhöz még komolyodnom kell és még több tapasztalatot szerezni kapcsolati szinten, de néha volt hogy kislányként viselkedtem, mostanság próbálok már nem és megfontoltabb lenni. 22 vagyok
4/13 anonim válasza:
én még most 19 év után is fiúnak érzem magam :/
6/13 anonim válasza:
lánynak érzem magam, de sok szituációban kislánynak és néha szeretnék is kislány lenni :) 16/L
7/13 anonim válasza:
Nőnek. 22 éves vagyok, háztartást vezetek, külön élek a szüleimtől a párommal. Helyt kell állnom itthon, munkában egyaránt.
8/13 anonim válasza:
Nőnek érzem magam
Azért,
- mert egy kisgyermeknek adtam életet
- nem hisztizem úgy mint egy kislány, ha a párom fáradt és csak arra vágyik, hogy aludjon
- gondoskodom a gyermekemről, a családot összetartom
- munka mellett háztartást vezetek és nem esik nehezemre minden este meleg vacsorát tenni az asztalra, mert a családomért teszem
- ha valami bánt a párommal kapcsolatban akkor nem a barátnőknek sírom el magam és nem itt GYK sajnáltatom magam, hanem leültetem a párom és elmondom neki, hogy mi nyomja a lelkem
24
9/13 anonim válasza:
25/N
de néha kislánynak érzem magam :)
10/13 anonim válasza:
Fiú vagyok, de néha titokban beöltözöm hercegnőnek, olyankor nőnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!