Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, ha egy kérdésben...

Miért van az, ha egy kérdésben azt írják h a férfiak vmilyen tulajdonságban jobbak akkor jön a sok nemi egyenlőséges hozzászólás? .

Figyelt kérdés
ha meg a nők jobb tulajdonságairól van szó akkor azok vannak felpontozva akik azt írják h az adott dologban a nők a jobbak?

2011. dec. 22. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az én diskurzusom tudatosan sarkított volt. Mit egyebet lehet kezdeni a csököttséggel? Ezerszer elhatároztam már, hogy ilyen "csínekbe" nem megyek bele, mert nincs értelme - de mégis megteszem, mert felháborít és kiábrándít, hány olyan férfi van ebben a társadalomban, aki számára nem evidencia, hogy a ember kétnemű, egyenértékű és egyenrangú. Közösen birtokolt, ill. más-más képességekkel és "kiválóságokkal". Én azt gondolom, amit Te: ketten teszünk ki egyetlen EGÉSZET - és jó, hogy így van ez. Még jobb, hogy a szellemi képességeink, amelyek az emberi fejlődés jelen stádiumában fontosabbak a nyers izomerőnél, tökéletesen kiegyenlítettek. Árnyalati eltérések azok terén is vannak: az egyik ebben jobb valamivel, a más abban, de merev behatároltságok nincsenek.

És akkor megint jön (ahogy én nevezem, saját használatomra), "általános jani" (igen: kis betűvel!), aki teli szájjal röhögve bizonygatja, hogy egy röcsögefalvi hórukk-ember - úgymond - "magasabb rendű", mint a orvosi Nobel-díjas Rita Montalcini, vagy az asztrofizikus Margherita Hack. Ami pedig nagyon elszomorító: rengeteg "általános jani" van (és ezek, sajnos, szaporodni is fognak, mert "általános mari" is akad).

Ennyit tehát arról a nőtípusról, amelyhez tartozom. Az egy EMBERtípus - se több, se kevesebb. Szép Karácsonyt!

2011. dec. 24. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
(elnézést a hibákért..akadozik a billentyűzetem)
2011. dec. 24. 09:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Így már más.

Azért remélem azt az emberi szűznemzést se gondolod komolyan? :D

Bár pont így karácsony táján az is egy érdekes téma. :D

2011. dec. 24. 10:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Értem és értékelem a (finom) humort..Amúgy pedig: voltak szórványos humán példák, bizony! (Annyi féle irányban kísérletezik az evolúció..lehet, hogy alternatívát akar adni "átlagjani" kiszelektálásához?:-) Nem volna ellenemre a dolog:-) )

Éljenek az értelmes nők és férfiak - lehetőleg..együtt!

2011. dec. 24. 10:59
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

Szórványos humán példák? Nocsak. Kezdesz kíváncsivá tenni.

2011. dec. 24. 11:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Megtisztelő szerény személyemnek..de most a bocsánatodért esedezem. Ugyanis: randevúm van..egy porszívóval:-) - utána pedig ezer más vár, ami már sokkal szebb. Közben majd szeretnék is gondolkodni..mély nekem ez a nap: csenddel várom az estét.

Az értelmes embernek járó tisztelettel, rokonszenvvel kívánok Neked meleg, sok-fényes ünnepet - ahogyan Te értelemezed a szépet/jót. Emeljen ki a hétköznapi létből.

*

"átlagjaninak" szintén jókívánság..csak lehet, hogy a plázában folytat még közelharcot:-) - záróráig.

2011. dec. 24. 12:04
 17/17 A kérdező kommentje:
Neked is boldog karácsonyt. :)
2011. dec. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!