Mit gondoltok erről? Csak szerintem normális?
Szóval vegyünk egy átlagos 14 éves lányt. Aki már cigizett párszor,de tudja ,hogy nem szabad, így nem is szokik rá.Ha van alkalma akkor pipázik,baráti körben 1-1x nem lehet gond.
Hétvégén körülbelül 10-ig kimaradhat,suli közben 8-fél9 ,persze a másnapra kell tanulni,akkor otthon marad. Megengedik neki,hogy a körmét fesse rendesen (szimpla ápoltság) sminkeljen ,és nem k*rvázzák satöbbi le a szülei. Barátnőinél sokszor alszik,és nála is párszor. Szökött már ki néha-néha,de nem buliba vagy ilyenek,kávézóba vagy csak sétálni. Nem csinál konkrétan semmi rosszat,szerintem.. Azonban nem vesz fel rövid pólókat ,amiből kilóg a fél dereka ,meg ilyenek.
Álltálában nem flegma a szüleivel,hacsaknem nézeteltérés van és összevesznek.. Szobája nagyjából rendben.
Szerintem teljesen átlagos,csak sokszor látom ,hogy már a 14 évesen sminkjére is rá vannak szállva,hogy mi ez. (smink alatt értendő: alapozó,tus,spirál,púder,enyhe rúzs..vagy csak szájfény)
csak szerintem normális? ha nem szóljatok csak..
Komolyan ilyenek az emberek? Leírtam pár tulajdonságom és már félre van értelmezve az egész. NEM járok bulizni,és a körmöm se rikító -csak természetesen hosszú. Perpillanat van rajta egy átlátszó lakk,és virágos körömmatrica.
A cigit kb 12 évesen először,de 2-3 szívás. Majd kb egy évig semmi,aztán 1-1x és általában elutasítom ,kivéve ha nagyon be vagyok pörögve.
Hogy teljes legyen az egész,és jobban utáljatok,kihagytam: részeg még nem voltam,csak ittam már ,és csak annyival lezáróként ,hogy kicsit több mindenen nevettem ,mint úgy általában.
Komolyan ebből nem lesz semmi bajom,meg figyelek magamra ,és jóban vagyok anyuval is ,egy-egy neccesebb sztorit kihagyva sok mindent elmondom neki ,és megbízik bennem. Tudja ,hogy nem keveredek bajba,és még anno ,amikor nővérem volt ebben a korban,mondta nekem ,hogy nincs szüksége veszekedni,és elengedi ,így reméli ,hogy nem titkolózik előtte.
neked utolsó meg azt kéne felfogni, hogy egy 14 éves lány az még gyerek
azért mert nől a melle és menstruál még nem lesz érett felnőtt felelősségteljes nő
Este 10 óráig meg ne maradjon ki.
Mit szólnál akkor ha a te lányod 14 évesen este 10 órakor a sötétben sétálgatna haza és egy elmebeteg állat megerőszakolná, akkor is azt mondanád, hogy oké így van rendjén hagy császkáljanak csak a fiatal tinik éjszaka.
Tudom ez a megerőszakolás bárkivel előfordulhat.
És azt ne mondd, hogy túlzás, mert nem egy ilyen eset volt már. Igaz mindenki azt hiszi, hogy velem ilyen nem történhet az én lányommal ilyet nem csinálnak.
A szimpla ápoltságba nem tartozik bele a körömfestés.
A smink meg sok, 14(!!!) évesen felesleges! Igaz, ezt is majd csak akkor érti meg az illetékes, ha még 6-7 év eltelik az életéből, 14 évesen én sem értettem sok mindent, pár évvel később értettem meg, hogy miért tartottak fiatalnak hozzá.
A többi okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!