A téli szünetben te mikor fogsz tanulni? Minél hamarabb túl akarsz lenni rajta, vagy az utolsó pillanatban fogsz tanulni, esetleg ninden nap leülsz 1-2 órát tanulni? 15/L
Napi 4-6 órát tervezek tanulni az elejétől a végéig. Sajna egyetemistaként még ez sem lesz elég.
24-én mondjuk nem, mert akkor segítek otthon, illetve 30-a után sem, mert akkor meg elutazunk.
Ugyan nekünk még ma is volt suli,én már mindent megtanultam szombaton.ez alatt a két nap alatt úgyse adtak semmit,így nekem tényleg 2 hetes a szünet. (:
Majd január másodikán este átnézem,addig meg pihenek.
2 lehetőség van:
1. Holnap délután megtanulok mindent
2. jan. 3-án reggel vagy a suliban
Még nem tudom...:D
Én szünetben biztos vagyok benne,hogy nem fogok tanulni. Nekem a szünet nem a tanulásról szól,vagyis most biztosan nem arról fog szólni. Elég iskolaidőben tanulni.Majd suli előtti este megírom a házikat aztán ennyi.
15l
Ezen a héten végig takarítok,sütök-főzök,ajándékokat vásárlok,szüleim dolgoznak,3 öcsém van,rám marad a karácsonyi készülődés,de nagyon szívesen csinálom.:)
24-25-26 biztosan nem tanulok semmit,talán 27-28-29-én picit tanulgatok,aztán szilveszterkor-másnapján sem,és utolsó nap majd belehúzok.:D Mint mindig..Nem így kellene,mert sok tantárgyból kétesre állok és szünet után témazárók,de ez van,nem tudom magam rávenni
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!