Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti már rendeltetek valamit az...

Ti már rendeltetek valamit az interneten?

Figyelt kérdés

Én most eelőször és az szüleim meg kiabáltak velem.:S

És ti?

(légyszi írjatok kort és nemet is)

13/L

2011. dec. 17. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jó dolog az internetes rendelés, megkönnyíti sok mindenben az ember vásárlását.

De...

Miután te nem rendeltél még semmi sem, én úgy gondolom, hogy a szüleiddel talán meg kellett volna beszélned, hogy kinek adod ki a címeteket, adataitokat. Nem hinném, hogy a neked adott 1-2 ezer forintot sajnálták volna (bár ez sem kizárt), itt a bizalom és a tapasztalatlanság játszott a leszidásodban nagyobb szerepet szerintem. Ezt is meg kellene beszélni nyugodtan a szüleiddel, hogy mi pontosan a problémájuk ezzel, mi idegesítette fel őket ennyire.

Üdv: L

2011. dec. 17. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen, könyveket. Van egy nagyon jó, angol online könyvesbolt, onnan szoktam, most is épp egy csomagot várok tőlük.

19/L

2011. dec. 17. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy halom mindent.

Könyveket tonna számra (pl. bookline), kuponokat is rengeteget veszünk (pl. bónusz brigád), rengeteg koncertjegyet is vettünk, legutóbb pedig Agatha Christie előadásra vettünk jegyeket, mindenféle kütyüt a géphez, stb.

Volt, amit házhoz rendeltünk, volt, amit személyes átvételre kértünk, kupon, jegy kinyomtatva.

2011. dec. 18. 09:56
 14/15 anonim ***** válasza:

ingyenes ob tamponmintát

amúgy nem bízok benne...

2011. dec. 20. 16:00
 15/15 A kérdező kommentje:

köszönöm,bár a kérdésemet sikerült átrakni más kategóriába,de ők aztán igen tudják mit hova kell rakni,inkább nem mondok (írok) semmit. :)

köszönöm a válszokat hamarosan megkapom amit rendeltem.

2011. dec. 20. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!