Ti már rendeltetek valamit az interneten?
Én most eelőször és az szüleim meg kiabáltak velem.:S
És ti?
(légyszi írjatok kort és nemet is)
13/L
Nagyon jó dolog az internetes rendelés, megkönnyíti sok mindenben az ember vásárlását.
De...
Miután te nem rendeltél még semmi sem, én úgy gondolom, hogy a szüleiddel talán meg kellett volna beszélned, hogy kinek adod ki a címeteket, adataitokat. Nem hinném, hogy a neked adott 1-2 ezer forintot sajnálták volna (bár ez sem kizárt), itt a bizalom és a tapasztalatlanság játszott a leszidásodban nagyobb szerepet szerintem. Ezt is meg kellene beszélni nyugodtan a szüleiddel, hogy mi pontosan a problémájuk ezzel, mi idegesítette fel őket ennyire.
Üdv: L
Igen, könyveket. Van egy nagyon jó, angol online könyvesbolt, onnan szoktam, most is épp egy csomagot várok tőlük.
19/L
Egy halom mindent.
Könyveket tonna számra (pl. bookline), kuponokat is rengeteget veszünk (pl. bónusz brigád), rengeteg koncertjegyet is vettünk, legutóbb pedig Agatha Christie előadásra vettünk jegyeket, mindenféle kütyüt a géphez, stb.
Volt, amit házhoz rendeltünk, volt, amit személyes átvételre kértünk, kupon, jegy kinyomtatva.
ingyenes ob tamponmintát
amúgy nem bízok benne...
köszönöm,bár a kérdésemet sikerült átrakni más kategóriába,de ők aztán igen tudják mit hova kell rakni,inkább nem mondok (írok) semmit. :)
köszönöm a válszokat hamarosan megkapom amit rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!