Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan tudnék ingyen régi...

Honnan tudnék ingyen régi orvostudományi könyveket szerezni?

Figyelt kérdés

az orvosira járok és szenvedélyesen gyűjtöm a régi(napjainktól visszafelé minden) orvosi könyveket, minden témában. főleg azokat, amik valaha orvosi tankönyvek voltak. atlaszok, orvosi szótárak, mindenféle szakkönyvek, szóval bármi, ami az orvosképzést szolgálta. de érdekelnek egyéb kötetek is, mérgekről, szóval minden.

antikváriumban ilyet találni lehetetlen, már próbáltam. viszont sokaknak a polcain lapulnak ilyenek vagy elrakva a padláson, hiszen manapság már idejét múltak. orvos rokonok könyvei, berakva a sufniba. és azért ingyen, mert ez manapság nem nagyon tehető pénzzé, de számomra eszmei értéke van. az újak is érdekelnek, de persze ami eladható, azt úgyis pénzéé teszi a tulaja.

hol kutatgassak? adjak fel hirdetést? hol?

2011. dec. 17. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
a jo darabokert a penztarcadba kell nyulni. Az ilyen konyvel eleg ertekesek foleg 1900 elottiek.
2011. dec. 18. 17:44
 2/3 anonim válasza:
Nézz körül a könyvtárakban. Ha valamelyik megtetszik és az eredeti ár többszörösét ajánlod érte talán odaadják!
2012. máj. 20. 11:13
 3/3 bensdorp válasza:

Vannak direkt orvosantikváriumok, én eddig ezeket találtam:

1053 Bp., Múzeum krt. 17.

1114 Bp., Bartók B. út 25.

De találni más antikváriumokban is orvostudományos könyveket, nem is keveset, csak sokfelé kell járni, és utánakérdezni.

2012. máj. 20. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!