Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van a suliban egy nálam 4 évvel idősebb gyerek aki piszkos módon ki van gyúrva. Na már most ez a gyerek engem (nem tudom miért) de kipécézet. Erediteleg csak fenyegetett, de mostmár kissé komolyra fordult az ügy. Szerdán nekem jött és elkezdett pofozgatni, de jó nagy erővel, én persze nem ütöttem vissza neki mert van vagy 44-es karja és szét vert volna. Ezután azt mondta, hogyha szólni merünk a tanároknak eltöri a kezünket..Sajnos simán kinézzem belőle, hogy megcsinálja..És nem úgy néz ki mint aki le akar álni..Most még is mi a fenét csináljak?
2011. dec. 16. 20:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
én tood mit szoktam csinalni? ha toom szetverem es ha nem egy bazinagy kövel fejbelodittom...XDD:))
2011. dec. 18. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért hülyeség amit írtam, kedves reagáló? Tényleg azt hiszitek hogy ha kinyalja a seggét akkor el van intézve minden? Mi a garancia rá hogy legközelebb nem vágja le az egyik fülét például? Pont az ilyen embereket nevezik csicskásnak, ezeket ugráltatják a cigányok is, ha nem csinálják meg amit mondanak nekik akkor befenyítik. Ha megoldható, akkor hagy ott azt a kancigányt, ha nem akkor próbáld védeni magadat. Legvégsőbb esetben csapj oda neki.
2011. dec. 18. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Elmyagaráztam, miért: mert a cigányok falkában jönnek. Ha a magyar akar összeállni, hogy megvédje magát, akkor lecsukják, mert gárda, mert terrorveszélyes, mert satöbbi. A cigányt is, de annak nem számít. Cigányoknál még dicsőség is a börtön, és a börtönben is ők a királyok. Jól élnek, gyúrnak, képzik egymást, csicskáztatják a magyarokat, készülnek a kinti életre, nekik olyan az, mint az iskola.

Te mit csinálnál a kérdező helyében, ha tudnád, hogy éjszaka bármikor rádtörhetnek öten hatan, és átvághatják a torkod?

2011. dec. 18. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem már volt konfliktusom cigányokkal nem is egy, kaptam is halálos fenyegetést, de én már úgy vagyok hogy fel vagyok készülve mindenre, akármikor-akármi történhet! nincs biztonságba senki, akárkit akármikor betámadhatnak, azért mondom azt ha nem is agresszióval de válaszolni kell a terrorra!
2011. dec. 18. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!