Vajon hány tizenévest kellene depresszióval kezelni, ha a pofakönyv megszűnne?
Utolsó vagyok. 14 évesen is lehet magánélete. 3 évesen is van. Ez alatt mért kell rögtön párkapcsolatot érteni. Pláne leidiótázni.
Amúgy csak azt akartam hozzátenni, hogy sokan mondják, hogy elbasznak egész napokat a Facebookon, és én egyszerűen nem tudom, hogy mit lehet ott csinálni. Felmegyek, aztán vagy történt valami, vagy nem. Ez nem egy oylan oldal, ahol mindig épp aktuálisan változnak a dolgok. Mármint az, persze, de egy embert minimális számú dolog érdekel, pl sose értettem hogy akik sorba nézik mindenki képét, mért teszik: engem kb 3 ember képei érdekelnek, mert a barátaim, vagy mert én is rajta vagyok, stb. minek nézegessek mást? ha azt látom, hogy vki újat tett fel, megnézem, de arról úgyis kapok értesítést. csak azért írom mindezt, mert egy osztálytársam azt mondta múltkor, hogy ő pl képeket tud nézegetni sokáig. szerintem ha megnézted, hogy milyen értesítéseket kaptál, azokra reagáltál, egyszerűen elfogy a tennivaló a fb-on. Játékot meg nem játszok.
Azért olcsóbb tíz embernek üzenni a FB-n keresztül, mint tíz embert egyenként felhívni. Nem mellesleg nem csak tinédzserek használják, hanem ötvenes-hatvanas-hetvenesek is. Mi is azon keresztül szerveztük meg az osztálytalálkozónkat. Ha valakinek elvész mondjuk a hegedűje a villamoson, nagyobb esély van rá, hogy megkerül, mert sokkal gyorsabb az információközlés, mintha kitennél egy plakátot a pályaudvarra.
A kérdésre: Sok tini borzasztóan szenvedne, már az is nagy kín nekik, hogy az iskolai gépeken le van tiltva ez az alkalmazás. És tapasztaltam már, hogy nem maradnak sokan csevegni a játszótéren már, hanem úgy köszönnek el egymástól, hogy "Akkor facsén, félórán belül." És nem csak a középiskolások, de az általános iskolások is. Az alsósok is, bár ez nem a Facebook, sokkal inkább a szülő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!