Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aki nem tud helyesen írni az...

Aki nem tud helyesen írni az szégyelli?

Figyelt kérdés
Meghülyülök azoktól akik pl. a Facebookon irogatnak egész nap üzenőfalra,és alig lehet érteni mit makog.Ők észreveszik hogy analfabéták????
2011. dec. 15. 18:21
 1/7 bánomisén ***** válasza:

Nem, nem veszik észre, sőt, ha kijavítod, még nekik áll feljebb.

Te meg mit ülsz egész nap a Facebook-on? Olvass inkább, te legalább írástudó vagy, bár a központozás neked sem erősséged :-)

2011. dec. 15. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem, ahogy én láttam büszkén vállalják, mert azt sokkal könnyebb, mint megtanulni helyesen írni...

(olyannal is találkoztam, aki szándékosan írt helytelenül mert az a "védjegye" Erről mondjuk már lemondhat...)

2011. dec. 15. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:

"Aki nem tud helyesen írni(,) az szégyelli?

Meghülyülök azoktól(,) akik pl. a Facebookon irogatnak egész nap üzenőfalra,és alig lehet érteni mit makog(-nak). Ők észreveszik(,) hogy analfabéták????(halmozott írásjel)"

Úgy tűnik nem veszik észre.

2011. dec. 15. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:

*Úgy tűnik, nem veszik észre.

Mielőtt bárki belekötne. :)

2011. dec. 15. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
én szégyenlem és bánt is de most nem tudok mitcsinálni...nem otthon járok iskolába
2011. dec. 15. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:

A vesszők levannak sz@rva,de alapvető hibák:

"gyerekek tévetem a gázsok jok némejik ígaz golyo kösz a ham"

"ismét sikerült elérnetek h egy szemhunyásnyit se tugyak aludni érzéketek van h mikor hivjatok?" WTF?!

2011. dec. 15. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A magyar nyelv a világ egyik legnehezebb nyelve , és tényleg még nekünk akiknek ez az anyanyelvünk nekünk sem könnyű.Én angolul sokkal kevesebb helyesírási hibát vétek mint magyarul mivel könnyebb nyelv és minden olyan logikus és összefüggő.
2011. dec. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!