Hogy szerezzek barátokat?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Vannak barátaim, szeretem is őket, de szeretnék szélesebb ismeretségi kört, szeretném, ha sok ember venne körül - nem akarok népszerű meg közkedvelt lenni, egyszerűen akkor vagyok boldog, ha sokan vannak körülöttem, mozognak az események. Egyébként jókedvű, vidám, közvetlen lány vagyok, de nem tudom, hol ismerkedjek. Szórakozóhelyeken eddig nem jött össze. Nem járok semmilyen edzésre sajnos, pedig ott össze lehet szedni jó kis barátokat, de nincs semmi olyan sport, ami annyira érdekelne, hogy fizessek érte. Milyen ötleteitek vannak? Köszi előre is! :)2011. dec. 15. 15:30
11/17 A kérdező kommentje:
Írjak nektek, vagy írtok? :D
2011. dec. 16. 14:19
12/17 anonim válasza:
Én igazából csak vicceltem, nem ismerkedtem még soha GYK-n :D
13/17 A kérdező kommentje:
Nem neked írtam :D Vagy nem tudom :D
2011. dec. 16. 18:10
14/17 anonim válasza:
Nem olvastam az összes kommentedet,szóval már lehet írtál erről.Nekem sok ismerősöm animés és járnak egy meet nevű kis csoportba, minden pénteken 20-30 ember összegyül és hülyéskednek, külön kis baráti társaságok alakulnak ki ezen blül is, ott igazán zajlik az élet.Egy hasonló kis csoportot ajánlanék neked, a saját hobbiddal kapcslatban a környéken ahol laksz.
15/17 anonim válasza:
Nekem felőlem írhatsz. (Én vagyok az 57km-re lakó)
18f
16/17 LinuxPower válasza:
Ha gondolod, nekem is írhatsz...
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!