Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lenne a fiatal társadalom...

Hol lenne a fiatal társadalom facebook nélkül?

Figyelt kérdés

Egyre többen, és egyre több időt töltenek előtte. Nem mozdulnak ki. Néhány évvel ezelőtt még azvolt "gyere megiszunk egy sört és dumálunk" msot miven?! gyere fel facebookra majd beszélünk....-_-

Többet "éltek" az emberek. Nembeszélve arról, hogy a prákapcsolatokból is egyre több születik facebookon.

Az emberek nem is tudnak, nem si akarnak nagyon már élőbe ismerkedni.

Sajnos én sem vagyok kivétel, teljesen beszippantott ez az oldal.., tehát nem prédikálok vizet, és bort iszok, sőt a barátnőmet is így ismertem meg lényegébe...

:S

De utálom akkor is, nem ismerem el, és nekem hiányoznak a baráti kocsmázások, hétköznao is akár, vagycsak egy városi lófrálás...:S ma mindneki ül a face elé és ott éli a napjait..:S

2011. dec. 13. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem a környezetemben sokan járnak fel erre az oldalra, de mégis van életük.

Nekem is, köztük. :)

Szóval nem az oldal hibája, hanem az embereké, hogy nem bírnak mértékletesek lenni.

22/L

2011. dec. 14. 18:24
 12/18 anonim válasza:
A normális felhasználókat (remélem) nem zavarná...a többi meg remélem belehalna...
2011. dec. 14. 18:46
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
„Ami nincs fent Youtube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!”
2011. dec. 14. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:

nincs facebookom , nem is volt

18f

2011. dec. 14. 19:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Az iwiw-en, myvip-en.
2011. dec. 21. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Van kivétel.. Pl. Én,2 naponta 1x feltévedek.Pedig van itthon netem.

23/F

2011. dec. 22. 00:02
 17/18 anonim válasza:
100%

miért, és 2006-ban az iwiw? Gyakorlatilag csak reggel lehetett használni, mert utána már nagyon lassú volt :D csak ott ha "X nek Y lett az új ismerőse" akkor azt mindenki utálta... de facebookon meg mindenki minden vacakra kiváncsi...

kérdező, a világot nem a facebook formálja, hanem az emberek. Én sem ismerkedek neten - pedig már anyám is ezt javasolta. Hát persze! Mindenhol magukba burkolózott, zárkózott emberek, akik csipőből csak leköpik a másikat. Igen, én iwiwen mondtam el egy lánynak, hogy szeretnék többet - 3 hónap után. Miért? Mert sosem "ért rám". Aztán meg jöttök, hogy miért igy ismerkednek az emberek...

de menjünk vissza általános iskolába, még net sem volt. Igen, a cigis témát nem irom be, mert lelőtték elöttem. Akkor asszongya hogy, lássuk csak: foci. Anyázás, apázás, balhék, gyakorlatilag mint ma egy CS bulin: aki jobban lő mint mi annak qrva anyád csiter, aki rosszabbúl annak qrva anyád low. Ha valaki gólt kapott, annak a csapatában a kapus volt a béna.

Most meg csak felnöttként azt látom, hogy mindeki válogat. Ha valami hibát elkövettél, és próbaidős vagy, menned kell - az meg mit számit, hogy simán beletanultál a rendszerbe, illetve hogy egész project van rádbizva!

Egyszerüen valahol elkorcsosult ez a társadalom. Persze lehet, hogy túlzok, és úgy ahogy ilyenis volt mindig, csak én vagyok túl érzékeny. De énis csak azt látom, hogy az emberi kapcsolatok nem érnek semmit, A és B kidumálja C-t, ha nincs ott, együtt persze meg milyen jóbarátok vagyunk.

2012. jan. 6. 12:54
 18/18 A kérdező kommentje:
utsó nálada Pont...sajnos teljesen igazad van...:S
2012. jan. 6. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!