Szerintetek egy 50-80 évvel későbbi általános iskolai történelemtankönyvben mik lesznek benne azok az események közül amik az elmúlt tíz évben történtek?
Figyelt kérdés
tudjátok manapság olyanokról tanulunk hogy köztársaság kikiáltása, háború kitörése, kiegyezés stb. de manapság nem történnek ilyenek.
elsősorban Magyarország történelmére gondolok, de írjatok egyetemes törit is..
nem tudom elképzelni hogy majd a gyerekek azt fogják magolni hogy naa ki volt 2011-ben a mindiszterelnök?? Medgyessy Péter? ja nem, Orbán VIktor huh ezt mindig elfelejtem...
meg ilyenek...
illetve mi a II. VH időszakát a nyomorúságos jelzővel illetjük a leginkább, vajon mondjuk többszáz év múlva amikor már nem fogják olyan részletesen tanulni mi történt (mert hogy az "már régen történt") akkor a 2000-2011-es időszakot milyen jelzővel fogják elintézni??
annyira kíváncsi vagyok ezekre.
2011. dec. 12. 20:10
11/11 anonim válasza:
Benne lesznek a főbb események(persze jól átrostálva és az aktuális politikai párt előnyére fordítva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!