Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a strébereket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 01:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Senki ne villogjon semmivel, utálom a beképzelt embereket.

Amúgy meg a kérdésed rossz kategóriában van, haver.

2011. dec. 12. 02:15
 12/21 A kérdező kommentje:
nem hinném, éjfél után az emberek többsége már csak ezt a témakört nézegeti én meg válaszokat akartam minél hamarabb
2011. dec. 12. 02:21
 13/21 anonim válasza:
9%
Lehet a szuka akit kinézet az is utálja :S
2011. dec. 12. 02:21
 14/21 A kérdező kommentje:
igen, még Buksi is utál :(
2011. dec. 12. 02:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Le szeretném írni én is a véleményem. Én a stréber szót nem elsősorban a jó tanulókra használom, hanem azokra, akik nyalnak a tanárnak. Az ilyen fajta strébereket én sem szeretem. Akik viszont jól tanulnak, azokat abszolút nem nézem le.
2011. dec. 12. 02:34
 16/21 anonim ***** válasza:

stréber

minden áron érvényesülni akaró, törtető személy

[link]

2011. dec. 12. 02:36
 17/21 A kérdező kommentje:
köszönjük
2011. dec. 12. 02:37
 18/21 anonim ***** válasza:
szívesen csak ha valaki nem lenne tisztába vele.
2011. dec. 12. 02:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert ellenszenvesek. Okoskodóak, ha kér tőlük valamit az ember kekeckednek, bunkóznak, a másik arcába tolják a kivagyok-mivagyok témát.

Ráadásul ezt sokszor írigységből teszik. Írigyek arra, hogy másoknak esetleg jó teste van, tud csajozni vagy teszem azt sok pénze van. A baj konkrétan az, hogy ezt nem is leplezik. Emiatt szánalmassá is válnak egyben.

A stréber és a jó tanuló két külön fogalom. A jó tanuló lehet kedves, barátságos, nem önző kis ganajtúró. A stréber igazából ezeknek az ellentettje.

Nos ezért utálják/juk a strébereket.

Hangsúlyozom, ezt nem konkrétan neked céloztam. A saját élettapasztalataimból beszélek.

Gőzöm sincs te milyen vagy...

21F

2011. dec. 12. 02:50
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki szimplán jó tanuló, de mellette szerény, normális ember, azzal nincs bajom, de a stréber ettől merőben eltér.Idegesítőek, mert mások elé tolakszanak, nyálaznak,és sokszor csak emiatt kapnak jobb jegyet, kitüntetett figyelmet, nem pedig a valódi tudásuk miatt.A munkahelyeken is Isten csapása a stréber.Szerencsére viszonylag kevesen vannak, akik ezt a szánalmas létformát választják.
2011. dec. 12. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!