Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valaki a McDonaldsban...

Ha valaki a McDonaldsban dolgozik, akkor azt miért teszi közzé a Facebookon?

Figyelt kérdés

Nincs baj azzal, hogy ha valaki ilyen helyen dolgozik, de miért kell ezt Facebokra a munkahelyhez kitenni? Én az ő helyükben biztos nem tenném ki, mert szerintem nem tul nagy büszkeség.

Rengeteg ismerősömnek van kint pl: mcdonalds, KFC, Burger king stb. miért csinálják?

2011. dec. 9. 16:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező te hol dolgozol? Vagy tanulsz? Ha igen, akkor állami, vagy magánfinanszírozásban? Mert én azt szeretem, mikor államin finanszírozott diákok osztják az észt, és nézik le azt aki dolgozik, holott ezeknek az embereknek az adójából van kifizetve az ő tandíjuk! Ahogy az öregek mondták régen vidéken: Az úr nem eszik, ha paraszt nem sz@rik! Becsüljük meg az összes mekiben dolgozót, és utcaseprőt is, mert egyelőre ők biztosan adóznak! Kétkezű egyszerű munkásokból van a legtöbb, ők tartják még mindig el ezt az országot, nem a sok álértelmiségi, aki büfészakon végzett, és utcátsöpörni derogál neki, munkát viszont nem kap, mer túlkínálat van a munkaerő piacon büfészakból! Nem rólad beszélek, rólad semmit nem tudok, csak mondom, hogy sok ilyet látok... munkanélküli értelmiség, meg megy a himihumi, adócsalás, lopkodás, a wc-s nénit meg lenézzük...
2011. dec. 9. 17:17
 12/23 anonim ***** válasza:
7%
Érdekes felfogásotok van, éljenek a prolik, az értelmiségiek meg szégyelljék magukat, amiért tanulni mernek szarlapátolás helyett... Magyarország...
2011. dec. 9. 17:23
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Előttem szóló, gratulálok ha ezt sikerült leszűrni.
2011. dec. 9. 17:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
17:23: te valamit nagyon felreertettel...olvasd el ujra.
2011. dec. 9. 17:34
 15/23 anonim válasza:
100%

Égő? menő? ugyanmár.

A munka az munka. Pénz van belőle. A kérdező egy balek.

2011. dec. 9. 17:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Bennem pár kérdés merült csak fel.

1. : Mi közöd neked hozzá?

2. : Hogy jössz te ahhoz, hogy valakinek a munkáját "gáznak" nevezd?

3. : Munka az munka, meg kell becsülni. Mit lehet egy munkán szégyellni?

2011. dec. 9. 17:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ha valaki a McDonaldsban dolgozik, akkor azt miért teszi közzé a Facebookon?"

Amiért mások a más munkahelyüket teszik közzé. Az is lehet különben, hogy az illető egy csomó ideig munkanélküli volt, és most örül, hogy van egy állása, és ezt sieti közölni. Pl. hogy meghívják a következő buliba, nem tartva attól, hogy mások pénzén fog "élősködni".

Egyébként a McDonalds bejelentett, tb-t fizető, adózó, nyugdíjra jogosító munkahely, van, aki nagyon örülne ilyennek, mert csak fekete munkahelye van. Azokról nem is beszélve, akiknek még fekete sincs.

"Én az ő helyükben biztos nem tenném ki, mert szerintem nem tul nagy büszkeség."

Nagyon jó munkahelyeken dolgozó, nagyhatalmú emberek írnak ilyeneket, hogy "az a munkám, hogy számolgatok", meg "irodai állásom van" stb. "Jó" munkahelyeikkel tipikusan azok szoktak kérkedni, akiknek ugyan egyáltalán nincs jó munkahelyük, viszont legalább nem meki, és erre iszonyat büszkék.

2011. dec. 9. 17:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon jó munkahelyeken dolgozó, nagyhatalmú emberek írnak ilyeneket, hogy "az a munkám, hogy számolgatok", meg "irodai állásom van" stb. "Jó" munkahelyeikkel tipikusan azok szoktak kérkedni, akiknek ugyan egyáltalán nincs jó munkahelyük, viszont legalább nem meki, és erre iszonyat büszkék."

Hatalmas igazsag! Akik kulcspoziciokban dolgoznak, nem hirdetik es ok a legszerenyebbek.

2011. dec. 9. 18:35
 19/23 anonim ***** válasza:
Én már jó ideje keresek munkát, és hidd el büszkeséggel tenném ki akárhová, hogy igenis van munkám. Munka az munka.
2011. dec. 9. 20:16
 20/23 anonim ***** válasza:

Legalább dolgozik. A munka az munka, nem kell lenézni.

Ha fejes volna v.hol, akkor az volna a baj.

2011. dec. 9. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!