Mi a véleményed arról az emberről aki ha beszél hozzád nem néz a szemedbe?
Ma volt egy ilyen beszélgetésem munkatársammal, napok óta tiszta depi,már megkérdeztem hogy velem van-e baja, de azt mondta nem, csak menne már haza, nincs kedve dolgozni...stb.
nem nézett a szemembe, ez engem zavart. Az egy dolog hogy nincs az embernek kedve dolgozni de legalább a másik ember kedvét ne rontsa el.Nem igaz?
És neked ezzel el lehet rontani a kedvedet, ha nem néznek a szemedbe? Drága jó Istenem...
Ha a kollégádnak meg esetleg valami magánügyi problémája volt, akkor szerintem magasról le fogja tojni, hogy ne adj' Isten neked majd elrontja a kedved...
én is ha zavarban vagyok, nem nézek a másik szemébe.
és tényleg az olyan sem nagyon, aki hazudik.
én csak azt utálom, amikor bemutatnak valakinek, kezet fogunk és nem néz a szemembe, vagy köszönéskor távozáskor, stb, az a valódi tahóság.
a kérdező esetében, sztem a kollega legszívesebben most a föld alá süllyedne, elbújna a világ elől, ezért nem akar kontaktot senkivel
Nem gondolom magam gátlásosnak, de az túlzás, hogy folyamatában szemezzek valakivel beszélgetés közben. Az rendben van, hogy időnként megvan a szemkontaktus, de szerintem kifejezetten zavaró, ha valaki tudatosan a másik szemét keresi, folyamatosan bámul. Ez olyan gyerekes szerintem. Emlékeztet, mikor gyerekkorban egymást néztük, ki pislogja el magát hamarabb.
Most akkor gyerekek vagy felnőttek vagytok, mert nem mindegy...
Emlékszem volt egy ismerősöm, -ő olyan szuggesztíven próbált nézni, mert ki akarta olvasni a másik lelkiállapotát a tekintetéből:D
Gyakorlatilag kerültük, mint a rákfenét...
Nagyon idegesítő volt.. .
Ne játsszátok azért túl... szerintem.
Valamelyik buta pszichológus kitalálhatta ezt, és azóta legenda, hogy merően bámulni a másik szemét, ha beszélgetsz vele... pfff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!