Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik országban jó a társadalom?

Melyik országban jó a társadalom?

Figyelt kérdés

Melyik országban jó a társadalom?

jó társadalom alatt. kedveseset értek. ha okos is társul hozzá az jobb.

eddig amikről tudok:

japán kedves népe van persze fafejüek mint a svájciak de mind2-ben nem lopnak. de szerintem mindenhol van minden fajta tipusu ember(lopos stb...)

meg Szíriában élnek ugy tudom kedves emberek.

magyarok azok bunkók. persze mindenhol vannak kivételek.

+ buták is...

igaz én is magyar vagyok de én nem vagyok bunkó se buta se beképzelt.

kicsit kitértem sry csak a kérdésre válaszolni :)

2011. dec. 4. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Luxemburgban. Egy darab hajléktalant nem találsz. A bűnözési ráták nagyon alacsonyak, az emberek dolgoznak. Multikulturális ország, sok a "bevándorló", de nem olyan értelemben, mint pl. Angliában, amit elözönlöttek az arabok, kelet-európaiak a jobb élet reményében, Luxemburgba egy más réteg költözik többnyire, mivel nem egy olcsó ország, viszont van munka.
2011. dec. 4. 00:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit tudsz te a Svájciakról? Évek óta itt élek, egy darab "fafejű" emberrel sem találkoztam. Te mennyi időt töltöttél itt, ami alapján ezt megítéled? Talán gondold át picit, amit magadról írtál, miszerint sem bunkó, sem buta nem vagy..
2011. dec. 4. 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"igaz én is magyar vagyok de én nem vagyok bunkó se buta se beképzelt. "

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Rég kezdődött ilyen jó nevetéssel a napom :D :D :D :D

1. magyar helyesírási szótár

2. SOHA ne általánosíts egy népet. Nincs "minden japán kedves" vagy "minden svájci fafejű" vagy "magyarok azok bunkók", mert ez soha nem igaz. Vannak például magyarok, akik nem bunkók, nem lopnak, és nem is beképzeltek. De sajnálatos módon, te nem tartozol közéjük.

2011. dec. 4. 07:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Bármelyikben, csak arra a fertályára kell menni.

És bármelyikben találhatsz bunkó, beképzelt agresszív majmokat is. Ha nem szereted, ne oda menj.

Sőt nemcsak jó, hanem okos, kedves, szép, megértő, stb. embereket is találhatsz szép számban. Csak keresni kell.

Sok sikert.

2011. dec. 4. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Még ,hogy a magyarok buták?
2011. dec. 4. 11:41
 6/9 A kérdező kommentje:

,,Mit tudsz te a Svájciakról? Évek óta itt élek, egy darab "fafejű" emberrel sem találkoztam.,,

félre érted szerintem. arra gondoltam hogy nagyon tökéletesen akarják csinálni a dolgokat, szabályokhoz stb..

,,2. SOHA ne általánosíts egy népet. Nincs "minden japán kedves" vagy "minden svájci fafejű" vagy "magyarok azok bunkók", mert ez soha nem igaz. Vannak például magyarok, akik nem bunkók, nem lopnak, és nem is beképzeltek. De sajnálatos módon, te nem tartozol közéjük.,,

ha nem vennéd észre mindenki általánosit ebben az országban. és a kérdés szövegébe is irtam hogy MINDENHOL VANNAK KIVÉTELEK!!!

irtam is hogy mindenhol megtalálható mindenfajta ember!

és tényleg nem vagyok bunkó.....

helyesírásból sose voltam jó de nem függ össze semmivel ... ez is egy általánositás....

utolsó 2 válaszolónak is benne van a válasz.

butát visszavonom :D sry

látni szoktam hogy egyesek, nem szoktak gondolkodni csak a beléjük nevelt dolgokat szokták csinálni hogy a nyomorékokat bántani. ... nem logikus hogy segiteni kéne neki mert nem ő tehet róla? meg sorolhatnám...

nem lenézek le senkit. csak ezt láttom.

2011. dec. 4. 12:08
 7/9 A kérdező kommentje:

és 1 hetett voltam svájcban és az idegenvezetőtöl halottam sokat.

szimpatikus ország :)

2011. dec. 4. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Svájc
2011. dec. 4. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem feladatom dicsérni a svájci népet, de nem szeretem az alaptalan előítéleteket. Igen, itt több szabály van, mint Magyarországon és szigorűbban büntetik azokat, akik nem tartják be, de meg is lehet nézni a két ország közötti különbséget, és most nem a gazdasági helyzetre gondolok. Itt nincs szemétv vagy kutyakaki az utcán, mert akár 500frank büntit is kaphatsz érte, nem is hagyja szét senki. Nincs gyorshajtás, ittas vezetés, mert inged-gatyád ráfizetnéd+igen hamar börtönbe dugnak érte. Magyar szemmel talán túlszabályozták a munkavállalást, de meg is lehet nézni, hogy mennyire nincs feketemunka, itt a munkavállaló nem rabszolga, akinek a belét kihajtják minimálbérért. Jó a közbiztonság, a bűncselekmények kétharmadát külföldiek (turisták-bevándorlók) követik el. Az emberek kedvesek, csak éppen egytől-egyig tanultak illemet, itt például biztos nem kérdezik meg a fiatal házasoktól, hogy "na és mikor lesz már baba" és hasonlók, de ha segítséget kérsz, mert mondjuk eltévedtél, hát négyen is összeszaladnak, hogy útbaigazítsanak. Büszkék az igaz, de van is mire, 100 évvel előttünk járnak (sajnos).
2011. dec. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!