Melyik országban jó a társadalom?
Melyik országban jó a társadalom?
jó társadalom alatt. kedveseset értek. ha okos is társul hozzá az jobb.
eddig amikről tudok:
japán kedves népe van persze fafejüek mint a svájciak de mind2-ben nem lopnak. de szerintem mindenhol van minden fajta tipusu ember(lopos stb...)
meg Szíriában élnek ugy tudom kedves emberek.
magyarok azok bunkók. persze mindenhol vannak kivételek.
+ buták is...
igaz én is magyar vagyok de én nem vagyok bunkó se buta se beképzelt.
kicsit kitértem sry csak a kérdésre válaszolni :)
"igaz én is magyar vagyok de én nem vagyok bunkó se buta se beképzelt. "
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Rég kezdődött ilyen jó nevetéssel a napom :D :D :D :D
1. magyar helyesírási szótár
2. SOHA ne általánosíts egy népet. Nincs "minden japán kedves" vagy "minden svájci fafejű" vagy "magyarok azok bunkók", mert ez soha nem igaz. Vannak például magyarok, akik nem bunkók, nem lopnak, és nem is beképzeltek. De sajnálatos módon, te nem tartozol közéjük.
Bármelyikben, csak arra a fertályára kell menni.
És bármelyikben találhatsz bunkó, beképzelt agresszív majmokat is. Ha nem szereted, ne oda menj.
Sőt nemcsak jó, hanem okos, kedves, szép, megértő, stb. embereket is találhatsz szép számban. Csak keresni kell.
Sok sikert.
,,Mit tudsz te a Svájciakról? Évek óta itt élek, egy darab "fafejű" emberrel sem találkoztam.,,
félre érted szerintem. arra gondoltam hogy nagyon tökéletesen akarják csinálni a dolgokat, szabályokhoz stb..
,,2. SOHA ne általánosíts egy népet. Nincs "minden japán kedves" vagy "minden svájci fafejű" vagy "magyarok azok bunkók", mert ez soha nem igaz. Vannak például magyarok, akik nem bunkók, nem lopnak, és nem is beképzeltek. De sajnálatos módon, te nem tartozol közéjük.,,
ha nem vennéd észre mindenki általánosit ebben az országban. és a kérdés szövegébe is irtam hogy MINDENHOL VANNAK KIVÉTELEK!!!
irtam is hogy mindenhol megtalálható mindenfajta ember!
és tényleg nem vagyok bunkó.....
helyesírásból sose voltam jó de nem függ össze semmivel ... ez is egy általánositás....
utolsó 2 válaszolónak is benne van a válasz.
butát visszavonom :D sry
látni szoktam hogy egyesek, nem szoktak gondolkodni csak a beléjük nevelt dolgokat szokták csinálni hogy a nyomorékokat bántani. ... nem logikus hogy segiteni kéne neki mert nem ő tehet róla? meg sorolhatnám...
nem lenézek le senkit. csak ezt láttom.
és 1 hetett voltam svájcban és az idegenvezetőtöl halottam sokat.
szimpatikus ország :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!