Tudnátok küldeni valami jó idézetet? Inkabb fiatalosat? Szólhat bármiről.
Juventus ventus, (latin), a. m. 'a fiatalság szél' , megfelel a magyar
" fiatalság-bolondság " szólásnak.
"A NŐK ANGYALOK...és, ha valaki eltöri a szárnyukat, Ők akkor is REPÜLNEK tovább..,seprűnyélen, mert Ők ilyen rugalmasak.."
Sosem lehet tudni egy nőnél, hol végződik az angyal, és hol kezdődik az ördög. - Heinrich Heine
szinglinek lenni nem azt jelenti,hogy nincs senkid,hanem azt,hogy bárki a tiéd lehet
Inkább legyek tömve pénzzel egy felszínes világban, mint széplelkű csóró a taposómalomban.
Sosem lehet rózsaszín és gömbölyű az élet. De a magam részéről nem is akarok olyan életet, amely ugyanazokkal
a jelzőkkel írható le, mint egy csupasz segg.
Az oktatás célja előidézni azt a lehető legnagyobb mértékű neurózist amelyet az egyén még összeroppanás
nélkül kibír
Szeretem a virágokat' mondod, de mégis leszakítod őket;
'Szeretem a fákat' - mondod, de mégis kivágod őket;
és ezek után az emberek még mindig csodálkoznak amikor valaki megijed, mikor azt mondják neki hogy szeretik..
"Jó volna jegyet szerezni
és elutazni Önmagunkhoz..."
József Attila
You can't be old & wise if you were NeVeR young and crazy :)
~ Nem lehetsz öreg és bölcs anélkül, hogy valaha ne lettél volna fiatal és őrült
Nem az én stílusom, de tetszenek:
"Tükröm-tükröm mondd meg nékem,mit ba*ok el minden héten?!"
"Egy kapcsolat két emberről szól, de néhány r*banc nem tud számolni!"
"Az élet egy lengőajtó.Sosem tudod honnan nyílik, de mindig pofán talál."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!