Hogy lehetne megtudni a nevét valakinek, akiről azt tudod hol lakik? Kérdezősködni a házban?
Figyelt kérdés
De ez egy marha nagy panelház,és azt mondják,hogy Pesten
az emberek nem tudják azt sem ki a szomszédjuk.
2009. máj. 14. 11:24
1/15 anonim válasza:
Hát ha tudod hogy a marha nagy panelházban melyik lakás az övék akkor odamész és sok helyen ki van írva az ajtóra a név, hátha ott is. Vagy ha nincs kiírva akkor megjegyzed hogy hányadik emelet hányadik ajtó aztán lemész és megnézed a postaládán, ott az emelet mellett ott van a név is. Vagy ha nem annak a neve van kiírva akit keresel, akkor csak a vezetéknevet jegyzed meg és beírod iwiwbe aztán hátha.
2/15 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem tudom melyik lakásban,emeleten laknak,csak a házat.
2009. máj. 14. 11:56
3/15 anonim válasza:
akkor sehogy .. Menj oda Hozzá és kérdezd meg!
5/15 anonim válasza:
Ha van nyilvános (nem titkos) akár vezetékes vagy mobilszám, írd be ide a címüket. Próba szerencse.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi,de azt kis kéne fizetni,az meg nem megy.
2009. máj. 14. 12:13
7/15 anonim válasza:
Előző vagyok, bocsi nem lesz jó csak cím alapján nem lehet keresni.
8/15 anonim válasza:
A tudakozó ingyenes, nem értem mit kellene kifizetni. De sajna csak cím birtokában nem fog menni.
9/15 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok telefonszámot sem.
2009. máj. 14. 12:15
10/15 A kérdező kommentje:
A fizetést a nyomozóra értettem.Akkor nem marad más,mint az
általam ismert adatok alapján "betámadni" vkit abból a házból.
2009. máj. 14. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!