Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hi. Nyilvános helyen csókolózá...

Hi. Nyilvános helyen csókolózás stb? ennyire elitélnék?

Figyelt kérdés

pl: ma jöttem haza barátnőmmel vonattal,és ahogy ültünk egymás mellett neki dűlt a vállamnak mire én elkezdtem csókolni a nyakát és a száját de semmi több erre meg szólt pár idős ember hogy ne itt csináljuk már

komolyan ennyire prűdek az emberek vagy mi?nem csináltunk semmi olyat csak csókolóztunk illetve a nyakát csókolgattam.......

ritkán szoktam ilyet csak most valahogy így alakult egyszerűen nem bírtam magammal

17/F

2011. nov. 29. 16:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

látom megoszlanak a vélemények:)mindegy legközelebb vigyázni fogok és nem fogok ilyet csinálni

egyébként kb 6-an ültünk az egész vagonban ketten elöttünk kb 4 méterre(akik megszóltak)illetve vagy hárman a hátunk mögött(nem közvetlenül)

2011. nov. 29. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Egem is zavar ha velem szemben a buszon vagy körülöttem (ott ahol látom) nyelv csatát vívnak meg egymás nyakát puszilgatják az emberek.. Pedig csak 21 éves vagyok.. Szerintem vannak határok.. Egy szájra puszi, ölelés, homlok puszi stb belefér.. A többi az ember magánügye.. Normális ember pl nem pisil az utcán a többi embernek hátatfordítva sem, hanem otthon végzi el.. (pedig akkor sem látnak belőle semmit), de az illem ezt követeli stb.. Nos én azt sem szeretném látni, ahogy egyik ember a másiknak a nyakát "szopogatja"..stb. Ez otthonra tartozik, arra a két emberre.. ha a szeretetedet szeretnéd kifejezni öleld meg, mondd el neki, adj egy gyors szájra puszit.. Ha meg a szexuális vonzalmadat szeretnéd kifejezni, na azt otthon tedd..
2011. nov. 29. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
3%

most pár pusziból mi baja lesz az embereknek,úr isten ?!

imádom az irigyeket..

2011. nov. 29. 17:03
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem az irígység, hanem a nem érdekel kategória. Nem szertnék boldog-boldogtalan nemi életéből ízelítőt.

Mivel nem mondhatom azt, hogy csak a szépek, fiatlok és szexiseknek szabad, ezért inkább mindeki tartsa meg magának.

2011. nov. 29. 17:15
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
zavar? nem nézel oda.. gondolom senki nem áll meg előtted közvetlen úgy,hogy te ne tudj másfelé nézni...pár puszi nem a világ vége..vagy már anyámnak se adhatok az utcán puszit mert intim testi kontaktus? hülyeség..-.- irigység és kész.
2011. nov. 29. 17:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Ácsi! Itt nem egy pusziról volt szó! "csak csókolóztunk illetve a nyakát csókolgattam...... " Ez nem egy szimpla szájrapuszi!
2011. nov. 29. 19:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne intimkedj mások előtt a barátnőddel :) ez nem prűdség, simán csak kellemetlenül érzi magát a sok ember. Egyszer én is láttam egy olyat, hogy egy pár a nyelvüket kidugták és a másik nyelvét nyalták falták. Nem csókolóztak, az ajkuk nem ért egymáshoz :D na szóval a lényeg az ,hogy nem volt egy guszta látvány számomra, valakinek meg már egy sima csók is sok.
2011. nov. 29. 19:34
 18/19 anonim ***** válasza:
csak nem kezdett már ott mindenki előtt smárolni a nyakával stb..tuti h csak puszi volt a dologba,max hosszabb puszi :D
2011. nov. 29. 20:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Pár puszi, kevéske csók belefér, de ennél több irritál engem is.

Utálom mikor leülnek elém pl. metrón és ott nyalják egymást megállás nélkül (akaratlanul is odanéz az ember), vagy villamoson jó hangos cuppogások közepette, megállás nélkül.

Irigy nem vagyok, van párom lassan 6 éve.

22/L

2011. dec. 3. 12:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!