Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ebbe a helyzet...

Mit lehet tenni ebbe a helyzetben? (Kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
Egy katolikus iskolába járok év eleje óta (vannak etnikai problémák : 400 ember 294 cigány) Év elején nem is volt semmi gond az iskolával tök szerettem meg minden az osztályba jött egy cigány gyerek és folyton teszi a gigolot (lehúz másokat,Mindig feszítt stb... ) Nem is lenne gond ha nem a saját osztálytársaival tenné folyamatosan piszkál mindenkit a szókincs mondjuk elég bő: Dik,More,Fajgyűlölő,Sipi. Amivel nincs gond hisz tudom milyenek a cigányok már volt egy eset mikor megpróbált lehúzni de nem sikerült neki akkor olyan szavakat kaptam ,hogy takarodj haza te rohadt magyar meg fogsz dögleni ,és hasonló (Ez körül bellül egy 3-hete történt) . Mai napig nemvolt semmi.Ma megint megpróbálta lehúzni a telefonomat (Sikertelenül) kicsavartam a kezéből erre elkezdett rugdosni és ütögetni amikor felszólítottam ,hogy hagyjon békén tovább folytatta . Amikor mondta megint ,hogy had nézzem meg a telefonodat kést rántott rám utána azt mondta ,hogy gyere ki szívj be velem ... Mondtam ,hogy nem és elkezdte húzkodni a kést a nyakamnál ezt 1-2 percig csinálta majd abbahagyta és elment. 1 órával később ugyan ez az ember szájba vágta egy ismerősömet mert nemvolt hajlandó kipakolni neki.Ez az iskola folyosóján történt (Tanár vállrántással ment el melletünk ) Az igazgató nem tesz semmit a szüleim se hajlandóak kivenni ebből az iskolából. Szerintetek mit lehetne tenni?

2011. nov. 28. 20:08
 1/8 A kérdező kommentje:
15/F *
2011. nov. 28. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:

főleg feljelentést

mégpedig kettőt

egyet a kölök ellen

egyet meg az iskola ellen, mert szarnak rá, hogy késsel hadonászik egy kölyök

a feljelentést te is megteheted, ha a szüleid nem hajlandóak elkísérni

2011. nov. 28. 20:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2011. nov. 28. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt hittem, hogy egy egyházi iskolába nem vesznek fel mindenféle alakot!

Amúgy hányadikas vagy?

2011. dec. 3. 01:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerezz be tanukat is.Próbáljatok meg összefogni ti normálisak.Késsel hadonászás, komoly következményeket kell vonjon maga után!

Elképesztő!!!

2011. dec. 3. 01:58
 6/8 anonim ***** válasza:
En is igy gondolom, hogy el kell menni a vegsokig. Ha igy is ugy is befenyit akkor meg nincs is ennel tobb felni valod. Nagyon gaz...
2011. dec. 3. 09:42
 7/8 A kérdező kommentje:
9-es vagyok .
2011. dec. 4. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
9. az már kb. középiskola, bár 12.-ig (még) tankötelezettség van, de 9-ben már elvárható lenne egy erős szankció egy egyházi iskolában, mert ott a színvonal magasabb szokott lenni az átlagnál.
2011. dec. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!