Érdemes 29 évesen felvételizni restaurátor szakra?
Figyelt kérdés
Húszas éveim elején már jártam egyetemre, azon belül bizonyos művészeti képzésre, de egészségügyi okok miatt félbe kellett hagynom a tanulmányaimat.
Azóta dolgoztam, kreatív, művészi vonalon is, de gyakran emésztem magamat az el nem végzett iskola miatt...
Restaurálás régóta érdekel, csak félek, már túlléptem a korhatárt, amikor érdemes felvételizni. Kíváncsi lennék a véleményetekre, előre is köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 26. 08:29
1/6 anonim válasza:
Veszíteni nem fogsz vele, szerintem próbáld meg! Annak nézz utána, hogy mik voltak az előző évek követelményei a felvételire.
3/6 anonim válasza:
érdemes! restaurátornak kimondottan jobb, hogy valószínű van egy szélesebb műveltséged, egy értékekre való élesebb látásod, hogy érzed, mi az a tevékenység, amit akár áldozatok árán is,de szívesen teszel - aminek kialakulásához idő kell.. (Albert Schweitzer 30 évesen ment az orvosira felvételizni...)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bíztatást!:)
Sajnos környezetemben jó páran mondták, hogy ennyi idősen ne ugráljon az ember, de ez csak rossz beidegződés szerintem.
Nekem nagyon tetszik ez a szakma, már sokat olvasgattam a témában. Akkor szépen leadom majd a jelentkezési lapot, köszönöm még egyzser:)
2011. nov. 30. 09:12
5/6 anonim válasza:
Én 32 évesen váltok teljesen más dologra, mint amit eddig csináltam, nem lehet hosszútávon olyan munkát végezni, amit nemigen szeretsz és tudod, hogy van valami, amit viszont szívből szeretnél. Szóval irány a vágyad megvalósítása. Sok sikert. :)
6/6 anonim válasza:
Szia! Nincs hagyományos korhatár mint a színműveszetin. Én 24 évesen jelentkeztem és elsőre!!! felvettek. Ha bármilyen segítség kell szólj. Jól ismerem a teljes szakot. Meg a felvételi menetét is, jó magam is voltam bizottsági tag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!