Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jézusom, miért lett a Quimby...

Jézusom, miért lett a Quimby a bölcsödések meg az anyukák kedvence?

Figyelt kérdés
Engem ez most sokkolt. Egy jó ideje nem hallgattam már őket, csak valahogy ma elkezdtem hallgatni az új számaikat, láttam kiadtak pár új lemezt is azóta. Utoljára 2005körül hallgattam őket. Most meg mindenhol azt látom, hogy az anyukák áradoznak, hogy imádják, meg a kis 2 éves gyerekük is. Mondjuk nem baj, csak meglepődtem, nem tudom hova tenni. Ezt nem tudtam volna elképzelni. Mégis mi történt? Egyébként tetszenek az új számok, jók lettek szerintem.

2011. nov. 23. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
és neked miért fáj hogy ők is szeretik? nem csak az ő kedvenceik egyébként, namind1
2011. nov. 23. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy fáj, csak meglepődtem.
2011. nov. 23. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:
egy 20 éves zenekar esetében ez nem meglepő, hiszen akiknek a 2 éves gyereke imádja a Quimby-t, azok valószínűleg 2005 körül még a koncerteken tomboltak. de a koncerteken találkoztam már olyannal is aki túl volt a 70en.
2011. nov. 23. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Mióta a Tibi túltette magát a 'dolgain', sokkal populárisabb irányt vettek.
2011. nov. 23. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!